Görüntülenme - 28 Yorum Ekle

Rüzgar Elektrik Bolu

Rüzgar Elektrik, Bolu şehrinde faaliyet gösteren bir elektrik firmasıdır. Şehirdeki en güvenilir ve kaliteli elektrik hizmetlerini sunan firmamız, uzun yıllara dayanan deneyimi ile müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Rüzgar Elektrik, 2005 yılında kurulmuş olup, elektrik sektöründe uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firmamız, her geçen gün kendini geliştirerek sektördeki lider konumunu korumaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Esnek ödeme seçenekleri

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Rüzgar Elektrik, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak, en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaktadır. Profesyonel ekibimiz ve kaliteli malzeme kullanımımız ile müşterilerimize güvenilir bir elektrik hizmeti sunmaktayız. Bizi tercih ettiğinizde, elektrik sorunlarınızı hızlı ve etkili bir şekilde çözeceğimizden emin olabilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Rüzgar Elektrik Yorumlar - 1

user229906

Bolu Rüzgar Elektrik Elektrikçi oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Elektrik sorunlarımızı kısa sürede çözüme kavuşturarak bizi mağdur etmiyorlar. İşlerini titizlikle yapıyorlar ve güvenilir bir firma olduklarını kanıtlıyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Haziran 2024
Hüseyin KARABUĞA

Hüseyin KARABUĞA

Ahmet Bey işini profesyonelce ve temiz şekilde yapan nadir ustalardan. Güler yüzlü ve çözüm odaklı bir usta. Gözünüz kapalı hizmet alabileceğiniz biri.

2023:08:23 09:57:01
Nihal Ünal Yıldız

Nihal Ünal Yıldız

Öncelikle çok teşekkür ederim evimize avizelerimi takmak için çağırdım ve gerçekten ustalık ve işçiliği çok iyi ellerinize sağlık bol kazançlar dilerim 🤲 herkese tavsiye ederim

2023:07:26 12:21:36
neşet skrttaş

neşet skrttaş

Bugün 9 Kasımda bir arızamızı yaptı, gerçekten çok başarılı ve hızlı yaptı. Çok teşekkür ederim.

2023:11:09 08:26:00
Zübeyde göktaş

Zübeyde göktaş

İnternetten bulup iletişime geçtik 10 dakika içerisinde geldiler priz taktırdık ve gerçekten işlerini hem hızlı hem de profesyonelce yaptılar işyerlerinde herturlu aydınlatma satılıyor öğrenci olduğumuzu duyduklarinda hem indirim yaptılar hemde hediye verdiler biz çok mutlu olduk her zaman daima tek adresimiz olacaklar güler yüzlü ve ilgili personelleri sayesinde memnuniyetle ayrıldık

2021:08:28 13:46:31
ilhan ayik

ilhan ayik

Ustanın işçiliği gayet güzel, paranızla rezil olmuyorsunuz eline emeğine sağlık ustam

2023:07:26 17:20:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı