FYC ELEKTRİK

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 26 Yorum Ekle

FYC ELEKTRİK Bolu

FYC ELEKTRİK, Bolu şehrinde elektrik sektöründe faaliyet gösteren bir kuruluştur. 2005 yılında kurulan şirket, elektrik tesisatı kurulumu, bakımı ve onarımı gibi hizmetler sunmaktadır.

Tarihçe

FYC ELEKTRİK, kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşterilerine güvenilir çözümler sunmaktadır. Yılların verdiği deneyimle sektördeki lider firmalardan biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Esnek ödeme seçenekleri
  • Kaliteli hizmet garantisi

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Kaliteli malzeme kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
FYC ELEKTRİK'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Elektrik işlerinizde güvenilir bir çözüm arıyorsanız, FYC ELEKTRİK sizin için doğru tercih olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez FYC ELEKTRİK Yorumlar - 1

user229880

Bolu FYC ELEKTRİK Elektrikçi oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Sorunumu kısa sürede çözdüler ve fiyatları da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Haziran 2024
Serap Ca Ac

Serap Ca Ac

Isinizi kolaylastirmasini istiyorsaniz ve kendi eviymis gibi temiz calisan bir usta ariyorsaniz kesinlikle tavsiye ederiz.. Bir telefon etmemizle Yavuz beyin gelmesi bir oldu. Isimiz oldugunda bundan sonra adres belli. Allah bol bereketli kazanclar nasip etsin. Biz memnun kaldik.

2023:11:30 13:14:14
ALİ Aras

ALİ Aras

Çok memnun kaldık temiz kaliteli işçilik ve zamanında teslimat. Aynı zamanda problemlere ustalıkla çözüm bulma konusunda konusunda profesyonel

2023:11:30 13:07:32
Öner Coşkun

Öner Coşkun

Eyüp bey elektirik tamiratimi yapti çok kaliteli ve iyi bir ustaliğı cardı gercekten ve çok efendi birisi daha önce de akrabamin elektrik isini yapmişti onun işini de çok ince bir ustalikla yapti bana da o ònermişti zaten

2023:12:23 20:37:09
Eren Ertürk Avci

Eren Ertürk Avci

İşini temiz ve severek hatasız yapan bolu'da böyle bir usta bulmak imkansız.. ustam size ve ekibinize başarılar Rabbim utandırmasın.

2023:11:30 12:41:56
Tazee Tazeee

Tazee Tazeee

Ferhat yavuz bey e yaptıkları işlerden ötürü çok teşekkür ederim.İşleri hızlı kaliteli tertipli düzenli özverili temiz işçilik çıkartıyorlar müşteriye karşı saygılı ve özellikle dürüst olmalari çok hoşuma gitti herkese tavsiye ederim

2023:08:07 14:54:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı