Sevim Eczanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Sevim Eczanesi Bolu

Sevim Eczanesi, Bolu şehrinde hizmet veren köklü bir eczane olup, yıllardır sağlık sektöründe güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Tarihçe

Sevim Eczanesi, 1990 yılında açılmış olup, o günden bu yana kaliteli ilaç ve sağlık ürünleri sunarak müşterilerine hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Sevim Eczanesi, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmaktadır. Ayrıca, düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uzman eczacı kadrosu
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Güvenilir markalarla çalışma
Sevim Eczanesi, müşteri odaklı hizmet anlayışıyla her zaman en iyiyi sunmayı hedeflemektedir. Sağlık konusunda güvenilir ve kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla bulabileceğiniz bir adres olan Sevim Eczanesi'ni tercih etmekten asla pişman olmayacaksınız.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Sevim Eczanesi Yorumlar - 1

user229761

Bolu Sevim Eczanesi oldukça temiz ve düzenli bir eczane. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. İhtiyacınız olan ilaçları hızlı bir şekilde bulabilirsiniz. Genel olarak memnun kaldım.

30 Haziran 2024
Musa Buyukada

Musa Buyukada

Nöbetçi old bir gece ilaç almak için gittim. Kapıda elleri cebinde bağırarak kulaklık üzerinden görüşen biri vardı, en azından içerideki personelden biri o şahsi uzaklaştırabilirdi, sesi içeriye çok geliyordu ve içerideki hasta yakınlarında tedirgindi.

2021:10:23 18:04:25
Eray Erge

Eray Erge

Az önce reçeteme yazılan ilaçlarımı almaya gittim. Reçetemle ilgilenen kadın her ilacın muadilini verince önce uyardım. Ardından baktım birini değiştirdiler sadece. Ama diğerlerinin farklı ilaçlar olduğunu vurguladım. Bu sefer hanımefendi "bişey farketmez ki" diyerek ukalaca cevap verince gereken yanıtı verdim. Bi afra tafra vs. Lütfen reçetelerinizi takip edin eczanelerin bir takım menfaatler uğruna farklı ticari isimleri size pazarlamasını müsaade etmeyin. Sağlık bakanlığına şikayet hususunda şuan tereddütteyim sinirim yatıştı ama birgün tekrar uğrayacağım bakayım aynı şekilde davranılıyor mu.

2019:10:28 18:15:13
samet çiftçi

samet çiftçi

Gozumde arpacik cikti. recetesiz satilan ilac alacaktim. Recetesiz satilan ilaci "prensip geregi gozle ilgili ilaçları recetesiz satmiyoruz biz" diyen eczane. Prensip geregi nedir. Yonetmelik var yasa var. Tabipler birligi recetesiz satabilirsin dediyse satacaksin. Riski kullanicisina aittir zaten. Yoksa bi eczane desin prensip gereği kicla alakali satmiyorum, oburu cikip desin prensip geregi cukle alakali satmiyorum.

2019:11:30 21:32:05
Kerem Köktekin

Kerem Köktekin

Güzel bir market yol almanın adresi detay da sıkıntı yok yeminle bir market yol almanın adresi detay da sıkıntı var ama çaresi laiklik ve özelde yenen yemeğe davet ediyorum ya ben hep cevap gelene kadar çok iyi disiplinli bir market yol almanın mümkün olduğunu bile bilmiyodum kalbi ve huz3l için bahaneler aramak yerine koymayın da sıkıntı var ama çaresi laiklik ve huz3l şöyle buyurdu ki de aksam de hocayla ara ii geceler mesajı kız elle de hocayla ara olmaktan

2018:03:02 06:47:51
Ali Albayrak

Ali Albayrak

Nöbetçi olduğu akşam çocuk için ilaç bulamadım

2022:11:19 20:15:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi 08:00–18:30
  • Pazar 08:00–18:30

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı