Dr. Çağrı Turan Muayenehanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Dr. Çağrı Turan Muayenehanesi Bolu

Dr. Çağrı Turan Muayenehanesi, Bolu şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir sağlık kuruluşudur. Sağlık sektöründe uzmanlaşmış bir ekip tarafından yönetilen muayenehane, hastalarına kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Dr. Çağrı Turan Muayenehanesi, 1990 yılında Dr. Çağrı Turan tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, şehirdeki sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri: 100 TL
  • Kan tahlili: 50 TL
  • Ultrason: 150 TL

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman doktor kadrosu
  • Modern ve donanımlı tıbbi cihazlar
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Dr. Çağrı Turan Muayenehanesi, hastalarına her zaman en iyi ve en güvenilir sağlık hizmetini sunmayı hedeflemektedir. Uzman kadrosu ve modern tıbbi cihazlarıyla, hastaların sağlık sorunlarına çözüm bulmak için yanlarında olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Dr. Çağrı Turan Muayenehanesi Yorumlar - 1

user229667

Çok ilgili ve alanında uzman bir doktor. Muayenehanesi temiz ve düzenli. Hastalarına karşı sabırlı ve anlayışlı bir yaklaşımı var. Tedavi sürecinde detaylı bilgi veriyor ve hastalarını rahatlatıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Haziran 2024
Tugba Otlu

Tugba Otlu

Çok ilgili bir doktor çocuğum 14 aylık düzceden gelip gidiyoruz çok memnunuz. Kontrollerde çağrı beyin muayeneleri çok başarılı çocuğumuzu eksiksiz muayene edip bizi bilgilendiriyor. Özellikle acil durumlarda ulaşılabilir olması bir anne baba için en önemlisidir ve bu konuda hiç yalnız değiliz. Çağrı beyi iyiki tanımışız🙏🏼

2024:01:22 12:00:45
harun ayvaz

harun ayvaz

Kızımız 2,5 aylıkken kendisiyle tanıştığımız, bu süreçte her zaman yanımızda olan, desteğini her zaman hissettiğimiz kıymetli doktorumuz Çağrı Turan Bey’den biz ziyadesiyle memnunuz. Tecrübesiyle bize her zaman yardımcı olmuş, daha 2,5 aylıkken kızımızın kişiliğiyle ilgili doğru tespitlerde bulunmuştur. Mesleki yeterliliği yaşadığımız hastalık ve zorluklarda bizlere her zaman yardımcı olmuştur. Bolu da bizleri başka hiçbir doktora ihtiyaç duymadan tecrübesi, yaklaşımı ve bilgisiyle mutlu ve huzurlu hissetmemizi sağlamıştır. Herkese tavsiye ediyor, gönül rahatlığıyla gelebilirsiniz diyorum.

2024:01:20 09:28:01
Didem Akpınar

Didem Akpınar

Evladimı 2 aylıkken hic aksatmadan 3 yaşına kadar devamlı getirdiğimiz canim doktorumuz ve halada ondan vazgeçme niyetimiz yok... Gerek ilgi alakası, sicak kanlılıği bizi oldukça memnun ediyor. Doktor olmanın hakkını söke söke veriyor derler ya biz gerçekten kendisinden çok memnunuz işini seven, çocukları seven teşhislerini onikiden vuran oldukça takdiri hakeden doktor Çağrı beyy.. Gözünüz kapalı yavrunuzu göturebilirsiniz.😇😇😇

2024:01:14 21:37:24
Hilmi AYVAT

Hilmi AYVAT

Kesinlikle tavsiye etmiyorum gidip pişman olmayın çocuk sevmeyen yüzü gülmeyen bir insan çocuk doktorluğu yapmamalı doğru düzgün gelen insanlara ağzının ucuyla bile hoşgeldiniz güle güle demeyen birisi ilk dakikadan hal hareketleri ilginç ben zaten çocuğum rahatsız canım burnumda bide gidip doktor tribi yicem diyorsanız gidebilirsiniz.İlk defa giden bir bebek 10 dk da sırada hasta var diye yalap şap muayene edilmez devlette bile bu şekilde hasta bakılmıyor.5 aylık çocuğa söyledikleri dahiyane tavsiyeleri söylemiyorum bile Gelen annenin moralini bozması cabası sanki anne yetersiz gibi yersiz söylemleri var.Eşim hala kendime gelemedi.Bundan sonra yolum düşmez kimseye de tavsiye etmiyorum

2024:01:13 07:35:36
ÇİĞDEM ALTUN

ÇİĞDEM ALTUN

Çağrı hocam mesleğinde çok başarılı Güler yüzlü ilgili bir doktor telefonlada sürekli ulaşabiliyoruz ve hemen geri dönüş alabiliyoruz oğlumun doğduğundan bu yana gittiğimiz doktorumuz iyi ki varsınız hocam teşekkürler

2024:01:15 09:15:01

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:50–18:15
  • Salı 08:50–18:15
  • Çarşamba 08:50–18:15
  • Perşembe 08:50–18:15
  • Cuma 08:50–18:15
  • Cumartesi 08:45–15:15
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı