Uzman Diş Hekimi Ülkü Özan -Fatih Özan

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Uzman Diş Hekimi Ülkü Özan - Fatih Özan

Uzman Diş Hekimi Ülkü Özan - Fatih Özan, Bolu şehrinde hizmet veren köklü bir diş hekimliği kuruluşudur. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan hekimlerimiz, modern teknolojiyi kullanarak müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Ülkü Özan - Fatih Özan Diş Kliniği, 1998 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana binlerce hastaya hizmet vermiştir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan kliniğimiz, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Kliniğimiz, müşterilerimize uygun fiyatlarla kaliteli diş sağlığı hizmeti sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlarımız, yapılan işlemlere ve kullanılan malzemelere göre değişiklik gösterebilir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern teknoloji ile donatılmış klinik
  • Geniş hizmet yelpazesi (implant, estetik diş hekimliği, diş beyazlatma vb.)
  • Hasta odaklı ve güler yüzlü hizmet anlayışı
Uzman Diş Hekimi Ülkü Özan - Fatih Özan olarak, müşterilerimizin sağlığı ve memnuniyeti bizim için en önemli önceliktir. Modern teknolojiyi kullanarak, güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktan gurur duyuyoruz. Siz de diş sağlığınızı uzman ellere teslim etmek istiyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Uzman Diş Hekimi Ülkü Özan -Fatih Özan Yorumlar - 1

user229476

Diş tedavim için Fatih Özan Diş Hekimine gittim ve çok memnun kaldım. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. İşinde gerçekten uzman bir hekim olduğunu hissettirdi. Ayrıca hijyen konusunda da oldukça titiz davrandığını gözlemledim. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Haziran 2024
Seyma Dao

Seyma Dao

Başka bir doktor tarafından yapılması zor denen bir kanal tedavisi için Ülkü hanıma gittim. Her randevuda güleryüzü ve ilgisinden çok memnun kaldım. Çok özenli ve dikkatli bi süreç yürüttü kendisi. Alanında uzman olduğunu hissettiren ve çok nazik birisi. Herkese tavsiye ediyorum.

2024:01:12 15:04:52
Gülçin Ateş

Gülçin Ateş

Dişçi koltuğu korkumu Ülkü hoca’nın kanal tedavisi ile yenip, Fatih hoca’nın 20lik diş çekimi ile tamamen yok ettim. Zamanında o koltukta başka klinikte bayılmışlığım var, öyle bir korkuydu uçtu gitti. Annemin diş hekimine ihtiyacı olunca, haliyle memleketten ikidir buraya getiriyorum. Randevudan dualarla çıkan annemi görünce doğru karar verdiğimi görüyorum. Gönülden tavsiyedir.

2024:01:02 17:41:21
HAY BİN YAKZAN

HAY BİN YAKZAN

Vicdan dostum çok önemli,vicdansızca kazanırsan birgün fazlası ile gider.2 yıl önce defaatle Gerede den gidip geldim daha o zaman 12 bin tl ödeme yaptım.Şimdi düzgün yapmadığın ve yerli ama alman markasından farkı yok dediğin implantların verdiği sıkıntıdan dolayı dişçi dişçi geziyorum.Umarım birgün vicdanın seni rahatsız eder.

2024:01:09 14:31:02
Selami DURSUN

Selami DURSUN

Kesinlikle tavsiye etmiyorum,kanal tedavisi yapılır iken yangından mal kaçırır gibi alel acele dişime kanal tedavisi yapıldı.Dişime yapılan kanal tedavisinin üzerinden neredeyse 7-8 ay geçti ve dişim hâlâ ağrıyor.Tavsiye etmiyorum

2023:11:22 12:42:38
Gökhan Sezgin

Gökhan Sezgin

Merhabalar bir arkadaş önerisi ile tanıştığımız fatih bey ve eşi ülkü hanım dan çok memnun kaldık,yıllardır dişçi fobisi olan annemin bile tedavisini güler yüzleri ve profosyonel işçilikleri ile 1 ay içerisinde bitirdiler,artık ailemizin diş doktorları oldular,ve bunları yazma gereği hissettik,herkese gönül rahatlığı ile kefil olarak öneriyoruz,kesinlikle pişman olmayacaksınız,iş yeri personelleri aşırı ilgili güler yüzlü ve iş yeri konumu olarak çok kolay bulunabilir.

2023:10:10 10:51:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 09:00–19:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı