Bolu NATÜREL Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bolu Bolu NATÜREL Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği

Bolu NATÜREL Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Bolu şehrinde hizmet veren modern ve yenilikçi bir diş sağlığı merkezidir. 20 yılı aşkın deneyime sahip uzman kadrosu ile hastalarına en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Bolu NATÜREL Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, 2000 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. O günden bu yana sürekli olarak kendini yenileyen ve geliştiren poliklinik, teknolojik yenilikleri takip ederek hastalarına en iyi hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Poliklinik, hastalarına kaliteli hizmeti uygun fiyatlarla sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlandırma politikası şeffaf olup, hastaların bütçelerini zorlamadan tedavi olmalarını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Teknolojik donanıma sahip ekipmanlar
  • Çeşitli diş tedavileri ve estetik uygulamalar
Bolu NATÜREL Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, hastalarına güvenilir, kaliteli ve uygun fiyatlı hizmet sunarak diş sağlığı konusunda tercih edilmesi gereken bir merkezdir. Modern teknolojiyi takip eden ve hastalarının memnuniyetini ön planda tutan poliklinik, her zaman en iyi sonuçları elde etmeyi amaçlamaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Bolu NATÜREL Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yorumlar - 1

user229468

Çok memnun kaldım, Diş Hekimi çok ilgili ve profesyonel bir şekilde tedavimi gerçekleştirdi. Poliklinik temiz ve düzenliydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Haziran 2024
taha gökmen ülger

taha gökmen ülger

Bu merkezde daha önce kızıma diş dolgusu yapilmisti. Bugün de benim dişlerime işlem yapıldı. Gerçekten çok titiz ve güzel calisiyorlar. Gamze hanıma tekrar tekrar teşekkür ediyoruz.

2024:01:19 16:06:54
Seher Akkoloğlu

Seher Akkoloğlu

Zaman kaybetmek, kötü hizmet almak, güvensizlik yaşamak ve paranızı boşa harcamak isterseniz mükemmel yerdesiniz!!Yaklaşık bir ay önce diş tedavilerim için bu kliniğe başvurdum ortalama 4 seans sürecek bir tedavi planı oluşturduk. İlk seansta 20 yaş dişime dolgu yapıldı, iki gün sonra dudağımda bi acıyla uyandım.Dudağım uçukladı ve tüm dişlerim ağrımaya başladı.Antibiyotik tedavisinden sonra aynı dişim çekildi bu seferde kökü orda kaldı. Bugün diğer seansıma gittiğimde,üstelik dün arayarak kendilerinden randevumu oluşturduğum halde,bana doktorumun değiştiğini, tedavime başlayan doktorun artık yalnızca cerrahi işlemlere bakacağını söylediler. Korku ve tedirginlikleri olan bi hasta olarak bu durumu hiç etik bulmadığımı,en azından başlamış oldukları hastaların tedavisini bitirmeleri gerektiğini yeni hastaları yeni başlayan doktora almaları gerektiğini söylediğimde ise sadece haklısınız cevabını aldım. Üstelik benim iznim dışında beni aktarmış oldukları doktorları benim tek gidebildiğim gün olan cumartesi günü hizmet vermiyormuş. Tedaviyi sonlandırıp moralim bozularak oradan ayrıldım. Berbat bi tecrübeydi.

2023:09:09 20:05:01
Turkkan Urkmez

Turkkan Urkmez

Naturel Ağız ve Diş Sağlığı merkezinde amalgam dolgumun sökülerek yeni dolgu yapılması ile diş temizliği işlemleri sırasında göstermiş olduğu azami hassasiyet, ilgi ve alaka sebebiyle diş hekimi İlker Yılmaz Bey 'e ve güleryüzlü ,samimi davranışları ile hastayı rahatlatan bir ortam sundukları için tüm merkez çalışanlarına çok teşekkür ederim.

2023:11:15 17:29:07
Esra Özdemir

Esra Özdemir

9 yaş kızım ilk kez diş hekimine gitti. Doktorumuz İlker Yılmaz onun yaşına uygun olarak yapacağı tedaviyi anlattı ve çok rahat bir şekilde dolgu yapıldı. Kızım gülerek muayene odasından çıktı. Kliniğin temizliği ve çalışanlarının güleryüzlü olmasını sa ayrıca belirtmeliyim. Küçük yaşta diş hekiminden korkmayan insan ,bundan sonra da korkmaz . Bunun için dr. İlker Bey’e çok teşekkür ederiz.

2023:05:17 16:37:35
Filiz TAŞKIN

Filiz TAŞKIN

Nezih bir ortam, güler yüzlü çalışanları ile nazik karşılanıyorsunuz 🌸 İlker hocam benim yıllardır doktorum devlet hastanesinde iken sürekli kendisine muayene oluyordum. Burda da hiç tereddüt etmeden ilk muayene de tedaviye tamam dedim. Gelsin implantlar gitsin kötü gülüşler 🥳🤩 “5 dk da implant mı takılırmış ya?” Sorusuna cevap: EVET takılırmış dk tuttuk yani 😂 Güvenle tedavi olabilirsiniz. 🦋

2023:06:08 16:57:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–19:00
  • Salı 09:00–19:00
  • Çarşamba 09:00–19:00
  • Perşembe 09:00–19:00
  • Cuma 09:00–19:00
  • Cumartesi 10:00–17:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı