Bolu İzzet Baysal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Bolu Bolu İzzet Baysal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi

Bolu İzzet Baysal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Bolu şehrinde hizmet veren öncü diş sağlığı merkezlerinden biridir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadrosu ve modern ekipmanları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Bolu İzzet Baysal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, 2000 yılında Dr. İzzet Baysal tarafından kurulmuştur. O günden bu yana, binlerce hastaya hizmet vererek Bolu ve çevresinde güvenilir bir isim haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Muayene ücretleri uygun ve rekabetçidir.
  • Tedavi maliyetleri, hastanın ihtiyacına ve durumuna göre belirlenmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman diş hekimleri
  • Modern ve hijyenik ortam
  • Gelişmiş ekipman ve teknoloji
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Bolu İzzet Baysal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir adresdir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan merkezimiz, her zaman en iyi sonuçları elde etmek için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Bolu İzzet Baysal Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Yorumlar - 1

user229447

Bolu İzzet Baysal Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nde tedavi gördüm ve oldukça memnun kaldım. Diş hekimi oldukça ilgili ve profesyoneldi. Tedavi sürecimde her adımı detaylı bir şekilde açıkladı ve beni rahatlattı. Merkezin hijyenik ve modern olması da ayrıca memnuniyetimi artırdı. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Haziran 2024
Barış Çeker

Barış Çeker

Öncelikle Muayene ve tedavimi yapan Diş Hekimi Anıl Doyran'a teşekkür ederim. Dişim için röntgen istedi sonrasında kanal tedavisi yapılması gerektiğini söyledi. İşlemler sırasında ve sonrasında herhangi bir ağrı hissetmedim.-Hastane temiz ve bakımlı görünüyor.-Diş Hastanesinde randevu sırası almak için uzunca bir süre beklemek gerekiyor. Gördüğüm kadarıyla hastanede epey de diş hekimi çalışıyor.-Hastane otoparkı çok kalabalık akşam saatlerine yakın gitmeme rağmen otoparkta yer bulamadım.-Muayene için de hangi dış hekiminde sırasınız var ise yoğunluktan bir süre buradaki oturma alanında bekliyorsunuz.-Röntgen sırasında epey beklemek gerekiyor.-Toplam olarak 1.5-2 saatlik bir muayene sürecim oldu.-Siz beklerken kalabalık nedeniyle doktorlar sürekli hasta almak durumunda kalıyor. Bazı yorumlara yazılmış. Onları da anlayışla karşılamak gerekir.

2023:12:26 07:33:45
SALİH Demir

SALİH Demir

Bu hastanede doktor Fatih Aydın tarafından protezlerim yapıldı. Kendisi hem çok tecrübeli, hemde çok ilgiliydi. Hastane tertemiz çok düzenliydi emegi geçen herkese teşekkür ediyorum.

2024:01:23 15:56:20
Melike Sofu

Melike Sofu

Aradığınızda çıkan erkek bir operatör var resmen terbiye görmemiş vatandaşı azarlar gibi konuşuyor 1 kerede ses etmedim 2. De Google dis teliylr alakali soru sormak icin hastane numaralarina baktım yanlislikla o cikti yine az once da aradin burasi degil diyorum hanfendj universiteyi aricaksiniz demistim tekrar aradiniz gibi sacma sapan terbiyesiz laflar böylelerini seçmece mi koyuyorsunuz dışarıda işsiz doluyken bu ne densizliktir gerekli yerlere şikayet de edicem

2024:01:15 13:26:12
Zeynep Esra Yıldırım

Zeynep Esra Yıldırım

Eğer bu kurumda staj yapmayı düşünürsanız kesinlikle staj yapmanızı tavsiye etmem. Klinik destek personelleri çok iyiler ancak kurumun yönetim kısmında büyük haksızlıklar dönüyor. 07.08.2023 - 18.09.2023 tarihinde staj yapıp ücret karşılığı asgeri ücretin %30 luk olmak şartıyla ödemesi gerçekleştirildi. Ancak bizden bir önceki gruba asgeri ücret olarak ödemesi yapıldı. Ve bize herhangi bir açıklama yapmayıp oyaladılar. Bu tarz durumlarıda göz önünde bulundurarak kurumu değerlendirmenizi tavsiye ederim.

2024:01:02 22:17:10
Ahmet Mesut ÖZDEMİR

Ahmet Mesut ÖZDEMİR

Ferah, şık bekleme alanlariyla özel hastane kalitesinde bir merkez. Protez tedavimi yapan Dt. Suat Can beye ve guleryuzlu hastane calisanlarina tesekkür ediyorum.

2024:01:23 16:05:16

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı