Özel Bolu Net Dent estetik Diş Estetiği ve İmplant Polikliniği

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Özel Bolu Net Dent Estetik Diş Estetiği ve İmplant Polikliniği

Özel Bolu Net Dent Estetik Diş Estetiği ve İmplant Polikliniği, Bolu şehrinde hizmet veren öncü diş estetiği merkezlerinden biridir. 20 yılı aşkın deneyime sahip olan uzman kadrosu ve son teknoloji ekipmanları ile müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Özel Bolu Net Dent, 2000 yılında Dr. Ahmet Yılmaz tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana binlerce hastaya hizmet veren poliklinik, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Diş beyazlatma: 500 TL
  • Implant uygulamaları: 2000 TL'den başlayan fiyatlarla
  • Estetik dolgu uygulamaları: 300 TL

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli diş hekimleri
  • Son teknoloji ekipmanlar
  • Bireysel tedavi planları
  • Hasta memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Özel Bolu Net Dent, diş estetiği ve implant konularında uzmanlaşmış bir poliklinik olup, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilen bir adres olmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Özel Bolu Net Dent estetik Diş Estetiği ve İmplant Polikliniği Yorumlar - 1

user229268

Bolu Net Dent estetik Diş Estetiği ve İmplant Polikliniği'nde çok memnun kaldım. Diş hekimi oldukça profesyonel ve işini titizlikle yapıyor. Poliklinik temiz ve modern bir ortama sahip. Tedavimden çok memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ederim.

30 Haziran 2024
Demir Umit

Demir Umit

Tam bir fiyasko, yapılan implatlar yanukluğunu göstereyim ağzım içindeki kaplama dişlerimin bozukluğunumu? Bunlar olmamış deyince ek ücret talep etmek te cabası.Kendiniz bilirsiniz giderseniz…

2023:07:22 12:04:29
Boğaçhan Balcık

Boğaçhan Balcık

İmplant konusunda hiçbir lafım yok. İmplant konusunda gerçekten uzman doktor ve ekibine sahipler. Ama diş kesimleri kesim üzerine kaplama ve protez konusunda kararsızim. Şahsi görüşüm çalıştıkları labratuvar firmasını değiştirmeleri. Eğer implant yaptıracaksanız tavsiye ederim fakat implant sertifikasını mutlaka isteyin. Çünkü implantlar ömürlük garantilidir

2023:02:16 14:14:13
eray bas

eray bas

2 sene kadar önce kanal tedavisi yaptılar şişti iltihaplandi yanağımda da ic kısmında nohut büyüklüğünde iltihap yayildı. Sonra tekrar baktilar iltihaplı dişi cekmek istediler üst arka taraftaydı izin vermedim iltihaplı diş daha önceki dişlerimden de tecrubemle cekilmemesi gerektiğini gayet iyi biliyordum. Sonra dolguyu kazdılar daha gece daha kotu oldu agridan uyuyamadim. Ve 1 ay kadar antibiyotik kullandiktan sonra artik dişi baska bir yerderde dişhastanesinde cektirdim ve kocaman bir oyuk kaldi diş etim ve damakta erimiş. Şuan 2 sene olacak ve surekli bu yuzden geniz akintim ve iltihaplanma ara ara oluyor. Kesinlikle tavsiye etmiyor. Sadece kibar ve iyi insanlar ama bu kötü diş yapmalarina engel değil ne yazikki.

2023:02:02 11:10:02
Hülya KOÇ

Hülya KOÇ

Neşet hocamla daha önceden tanışıyoruz alanında çok başarılı ayrıca vicdanlı, dürüst hasılı tüm iyi vasıfları üzerinde taşıyor Allah yolunu bahtını açık etsin başarılarını daim etsin. Kılınikle yeni tanıştım çalışanların hepsi güleryüzlü ilgili....Harun Han

2023:05:10 16:10:11
samet çiftçi

samet çiftçi

Doktorlari nasildir bilmiyorum. Ozel saglik sigortasi kapsamimi detaylica anlattim, soru sordum... sabah buna göre bilgi edinip randevu olusturdular.Aksam randevuma gittim. Ozel saglik sigortasi konusunda hic bir fikirleri olmadigini soyleyip birilerinden yeniden bilgi edindiler. Aksam bu saatte olmuyormus sigortandan onay alman lazimmis yarin yine randevunu alip gel dediler.Enerji, para ve zaman kaybiydi.

2022:03:14 15:43:05

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:00
  • Salı 09:00–20:00
  • Çarşamba 09:00–20:00
  • Perşembe 09:00–20:00
  • Cuma 09:00–20:00
  • Cumartesi 09:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı