Celtikdere Bizans Kilisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Celtikdere Bizans Kilisesi

Celtikdere Bizans Kilisesi, Bolu şehrinde bulunan tarihi bir kilisedir. Kilise, Bizans dönemine ait bir yapı olup, tarihi ve kültürel öneme sahiptir.

Tarihçe

Celtikdere Bizans Kilisesi, Bizans İmparatorluğu döneminde inşa edilmiştir. Kilise, o döneme ait mimari özellikleriyle dikkat çekmektedir ve ziyaretçilerine tarihi bir yolculuk sunmaktadır.

Hizmetler

  • Tarihi ve kültürel turistik ziyaretler
  • Rehberli turlar
  • Fotoğraf çekim imkanı

Fiyat Politikası

Giriş ücreti: Ücretsiz

Müşteri Hedef Kitlesi

Celtikdere Bizans Kilisesi, tarih ve kültür meraklıları için ideal bir ziyaret noktasıdır. Ayrıca fotoğraf tutkunları da burayı ziyaret ederek eşsiz kareler yakalayabilirler.

İşletmenin Farklılıkları

  • Tarihi ve kültürel bir mirasa ev sahipliği yapması
  • Ücretsiz giriş imkanı sunması
  • Profesyonel rehberler eşliğinde turlar düzenlemesi
Celtikdere Bizans Kilisesi, tarihi ve kültürel bir yolculuğa çıkmak isteyen herkes için mutlaka ziyaret edilmesi gereken bir noktadır. Ücretsiz giriş imkanı ve profesyonel rehberler eşliğinde yapılan turlar ile unutulmaz bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Seben Celtikdere Bizans Kilisesi Yorumlar - 1

user228593

Bolu Celtikdere Bizans Kilisesi, tarihi ve mimari açıdan oldukça etkileyici bir yapıya sahip. Kilisenin detayları ve süslemeleri oldukça dikkat çekici. Tarihi dokusunu koruyan ve ziyaretçilere huzurlu bir ortam sunan bu kilise, Bolu'nun önemli kültürel miraslarından biri. Kesinlikle görülmeye değer bir yer.

29 Haziran 2024
Betül OKCAN

Betül OKCAN

Vadi boyunca yürüyüş yapamadım ancak geçtiğimi köylerin orjinalliği, vadinin büyüsü harikaydı.Kilise 1950lere kadar cami olarka kullanılmış, köy yukarı taşınınca oracıkta kalakalmış. Bakımsızlıktan gün be gün yıkılıyor. Keşke restore edilse.

2023:12:29 08:53:21
RIZA 06

RIZA 06

Güzel bir tabiatın içinde XIII. yy. Bizans dönemi tarihi eser. Yıkık bir harabeye dönmüş ama görmelisiniz bence. Çünkü yapının bulunduğu vadi, çok güzel tabiatı olan büyük bir kamyonun parçası aslında. 23 km.lik 6/6 derecelik bir yürüyüş parkuru içinde bulunuyor. Kilisenin çevresi hem tabiatıyla güzel ve yapıldığı yer itibariyle mutlaka görülmesi gereken bir yerde. Tavsiye ederim kesinlikle...

2022:10:10 14:51:15
Argun Konuk

Argun Konuk

Anadolu'nun bir köşesinde saklı kalmış bir hazine. Yapı çok yıkık dökük ama yine de dağların arasında kalmış eski bir Bizans kilisesini ziyaret etmek olağanüstü bir his. Aracınızı köyde bırakıp kalan 1 kilometrelik kısmı yürümenizi tavsiye ederim. Köy ile kilise arasındaki yolu binek araçla geçmeniz imkansız. Cipler bile çok zorlanır.

2019:12:16 09:10:40
Özgür Çırağıloğlu

Özgür Çırağıloğlu

Yolu çok kötü, köyden sonra sakın devam etmeyin özellikle de otomobil ile. Kilisenin bir cephesindeki duvarlar kalmış sadece. Gitmek zaman kaybı.

2022:05:02 20:53:57
İbrahim

İbrahim

Sebenden sonra yaklaşık 20 km. araçla gittikten sonra aracınızı köyün içinde bırakıp bir kilometre kadar da yürüyerek gidebileceğiniz ulaşımı oldukça zor olan bir tarihi kalıntı. Gidenlerin çok fazla beklentiye girmeden doğanın keyfine bakmaları yerinde olur. Vadi çok güzel. En az birbuçuk saat zamanınızın gideceğini göze almanız gerekiyor. İlla görülmesi gereken bir yer değil diye düşünüyorum.

2019:11:25 21:04:09

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Seben 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı