Yenigeçitveren – Vakıfgeçitveren köyleri ortak mezarlığı

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Yenigeçitveren - Vakıfgeçitveren Köyleri Ortak Mezarlığı

Yenigeçitveren - Vakıfgeçitveren Köyleri Ortak Mezarlığı, Bolu şehrinde bulunan bir mezarlık alanıdır. Bu mezarlık, Yenigeçitveren ve Vakıfgeçitveren köylerinin ortak kullanımı için tasarlanmıştır.

Tarihçe

Mezarlık, köyler arasında yapılan ortak bir anlaşma sonucunda kurulmuştur. İlk defnedilen kişiye ait tarih 1985 olarak kayıtlara geçmiştir. O günden bu yana köy halkı tarafından kullanılmaktadır.

Fiyat Politikası

  • Mezarlık alanı kullanımı ücretsizdir.
  • Mezar taşı ve diğer hizmetler için belirli bir ücret talep edilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Doğal ve huzurlu bir ortamda bulunmaktadır.
  • Köy halkının ortak kullanımı için tasarlanmıştır.
  • Bakım ve temizlik düzenli olarak yapılmaktadır.
Yenigeçitveren - Vakıfgeçitveren Köyleri Ortak Mezarlığı, köy halkının sevdiklerini huzurlu bir ortamda sonsuza kadar dinlendirebileceği bir mekan olarak tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Yenigeçitveren – Vakıfgeçitveren köyleri ortak mezarlığı Yorumlar - 1

user228569

Bolu Yenigeçitveren - Vakıfgeçitveren köyleri ortak mezarlığı, temiz ve düzenli bir şekilde bakılan bir mezarlık olarak dikkat çekiyor. Mezar taşlarına verilen özen ve çevrenin bakımı oldukça başarılı. Ayrıca mezarlık içerisindeki yeşil alanlar da göz dolduruyor. Ancak mezarlık girişindeki levha ve yolun biraz daha düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak güzel bir mezarlık.

29 Haziran 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı