Özak Otomotiv

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Bolu Özak Otomotiv

Özak Otomotiv, Bolu şehrinde hizmet veren köklü bir otomotiv firmasıdır. 1990 yılında kurulan firma, uzun yıllardır sektörde kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Özak Otomotiv, 30 yılı aşkın bir süredir otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her geçen gün büyüyerek sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Fiyat Politikası

  • Kaliteli ürün ve hizmetler sunarken uygun fiyat politikası benimsemektedir.
  • Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak rekabetçi fiyatlar sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi ile müşterilere çeşitli seçenekler sunmaktadır.
  • Uzman kadrosu ve tecrübeli çalışanları ile kaliteli hizmet garantisi vermektedir.
  • Marka bağımsız hizmet sunarak müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler üretmektedir.
Özak Otomotiv'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Kaliteli hizmet anlayışı, uygun fiyat politikası ve geniş ürün yelpazesi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, otomotiv ihtiyaçlarınızı karşılamak için en doğru adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Özak Otomotiv Yorumlar - 1

user228442

Bolu Özak Otomotiv Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanıldı ve işçilik de oldukça başarılıydı. Personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Haziran 2024
murat saglam

murat saglam

Aşırı derecede pahalı 1 tane kelepçe değiştirdi 500 tl para aldı ve aracın arızasınıda çözemedi param çöpe gitti

2024:01:20 21:01:54
Berk Çelikten

Berk Çelikten

Düzce’den Ankara’ya yola çıkmıştık Bolu tarafında otobanda araba bi anda çekişten kaybetti ve yürümemeye başladı, kenara çekip aracı tekrar çalıştırdığımızda metal sesi gelmeye başlamıştı aslında turbo bozlmuş. Bu şekilde Bolu sanayisine kadar devam ettik ama bunu yapmamamız gerekiyormuş, dizel araçlarda turbo bozluduğunda motora yağ kaçma ihtimali olduğundan dolayı motorunda bozulmasına sebep olabiliyormuş. Turboyu değiştirdiler ve araç düzeldi sorunsuz bir şekilde Ankara’ya kadar devam ettik ne yazık ki tekrar motor arızası verdi ve Ankara’da sanayide başka bir tamirciye daha gitmek zorunda kaldık Ankara’da ki tamirci sorunun turbonun bozuk olduğundan bundan kaynaklandığını söyledi Özak Otomotiv’i geri aradık Erkan Bey bize yardımcı oldu, ilgilerini kesmediler mecburen çekiciyle tekrar Bolu’ya gitmek zorunda kaldık. Turboda bir sorun olmadığı ve sorunun egrden kaynaklandığı tespit edildi ve egr iptali yapılıp araç düzeldi. Özellikle Özak Otomotiv’de Barış Beye ve diğer çalışanlara teşekkür ederim; aracın sorununu düzelttiler. Ben verdikleri hizmetten memnun kaldım umarım sizin de sorununuz olursa memnun bir şekilde ayrılırsınız.

2021:10:31 13:14:49
ÖMER ŞENGÜN

ÖMER ŞENGÜN

Cok pahalı malesef o yuzden baska yerde yaptırdım

2023:12:18 19:53:18
Mustafa Metin

Mustafa Metin

Emeklerine tşk. Otomobilim deki fren sorununu giderdiler. Ellerine sağlık .

2023:08:30 11:25:34
Harun öner

Harun öner

Sorunu çözdü şimdilik makulün üzerinde pahalı geldi

2023:09:04 02:49:46

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:30–18:00
  • Salı 08:30–18:00
  • Çarşamba 08:30–18:00
  • Perşembe 08:30–18:00
  • Cuma 08:30–18:00
  • Cumartesi 08:30–18:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı