Güneş Oto Döşeme

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Güneş Oto Döşeme Bolu

Güneş Oto Döşeme, Bolu şehrinde araç iç döşeme ve koltuk kaplama hizmeti sunan bir işletmedir. 10 yıldan fazla bir süredir sektörde faaliyet gösteren firmamız, kaliteli malzemeler ve uzman işçilik ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Güneş Oto Döşeme, 2010 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Deneyimli ve profesyonel ekibimiz, her marka ve model araca uygun döşeme ve kaplama çözümleri sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlarımız araç tipine, kullanılacak malzemelere ve işçilik süresine göre değişiklik gösterebilir. Detaylı fiyat bilgisi almak için bize ulaşabilirsiniz.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli malzemeler kullanımı
  • Uzman ve deneyimli ekip
  • Farklı renk ve desen seçenekleri
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Güneş Oto Döşeme olarak müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Araçlarınızın iç döşemelerini yenilemek veya koltuklarını kaplatmak için bize güvenebilirsiniz. Kaliteli hizmetimiz ve uygun fiyatlarımızla fark yaratıyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Güneş Oto Döşeme Yorumlar - 1

user228180

Bolu Güneş Oto Döşeme Oto Tamir işlerini çok titizlikle ve kaliteli bir şekilde yapıyorlar. Araçlarımıza yaptıkları döşeme ve tamir işlemlerinden çok memnun kaldık. İşlerini zamanında ve düzgün bir şekilde teslim ediyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Haziran 2024
Emre Altunay

Emre Altunay

3 defa randevu verip gününde gitmeme rağmen sürekli yoğunluktan dem vurup ilgilenmemeleri asla tavsiye etmiyorum çok gereksiz bir yer esnafcılığın adamlığın zerresi yok!..

2024:01:23 13:33:38
m y

m y

Daha önce çok defa gittiğim yer fakat son gidişimde yapılan iin işçiliği çok kötü oldu. yapılanı beğendin mi diye sorunca da bu kadar olur dendi. işçilik parasını vererek yapılan işi iade ettim. iş yaptırılacak ise sadece ustasına iş yaptırın, çıraklara iş yaptırmayın.

2023:08:16 09:32:02
ismail Aydın

ismail Aydın

Müthiş umut isimli genç var çocuğa helal olsun direksiyon kılıfını orjinal fabrika çıkışı gibi dikiyor

2020:10:29 19:37:18
soner başarslan

soner başarslan

2021:11:01 14:56:18
ramazan Güneç

ramazan Güneç

2022:05:10 13:14:22

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı