Volkswagen Servisi Bolu Mustafa Usta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Volkswagen Servisi Bolu Mustafa Usta

Mustafa Usta Volkswagen Servisi, Bolu şehrinde Volkswagen marka araçların bakım, onarım ve tamir hizmetlerini sunmaktadır. Uzman kadrosu ve kaliteli ekipmanları ile müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Tarihçe

Mustafa Usta Volkswagen Servisi, 2005 yılında Bolu şehrinde faaliyete başlamıştır. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet
  • Detaylı fiyatlandırma

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Mustafa Usta Volkswagen Servisi, müşterilerine en iyi hizmeti sunmak için sürekli olarak kendini geliştirmekte ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Orijinal yedek parça kullanımı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilen bir servis olmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Volkswagen Servisi Bolu Mustafa Usta Yorumlar - 1

user227949

Bolu Mustafa Usta Oto Tamir gerçekten çok kaliteli bir hizmet sunuyor. Araçlarımı birkaç kez bu servise götürdüm ve her seferinde sorunsuz bir şekilde tamir edildi. Usta işini gerçekten iyi yapıyor ve müşteri memnuniyetine önem veriyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Haziran 2024
Olcay Gedik

Olcay Gedik

Kesinlikle beş para etmez bir yer yarım saatlik işi 2 saate yaptı hatta yapamadı sonradan gelen ustanın biri 20 dakada yaptıParçacıdan düşük fiyatla adlığı parçaya iki katı parça parası alıp başka yerlerde 200 tl istenilen işçilik için 800 tl işçilik istedilerHakımı helal etmiyorum

2023:12:12 16:20:46
Mehmet ERTAŞ

Mehmet ERTAŞ

Bolu’da Direksiyoncu Mustafa denilen Yağmur oto firmasına yanlışlıkta olsa gitmeyin! İşi bilmedikleri gibi 1’e 100 işçilik alarak dolandırırıcılık yapıyorlar. boşuna paranızı kaptırmayın. Hem paranız hemde aracınız bir daha randıman almıyor. Kısacası aracınız ve paranızı çöpe atmayın…

2023:11:15 16:41:47
Hakan Askin

Hakan Askin

Kavrama sorunu yüzünden yolda kaldım götürdüm. Getirdiğim aklıma sıçayım böyle insanlar görmedim ne iş biliyorlar ne işten anlıyorlar ancak balata değiştirebilirler. Benden aldıkları 21.000 tl para haram olsun

2023:10:11 18:45:00
Tuncay Gökkaya

Tuncay Gökkaya

Yılların verdiği tecrübe ile Deneyimli Mustafa usta ve personeli çözüm odaklı her türlü ihtiyaca cevap verebilen oto servis benim de direksiyon tamirini titizlikle yapıldı emeği geçenlere teşekkür ederim hayırlı işler bol kazançlar dilerim...

2022:11:24 18:05:19
samet aycan

samet aycan

Dsg probleminden dolayı gittim. Hallederiz dedi 10 gün araba sanayide git gel perişan etti. İş ahlakı, esnaflık, insanlık sıfır. 18.000₺ paramı aldı yapamadı, arabamı zor kurtardım ellerinden. Kavga dövüş çıktım. Hakkımı helal etmiyorum, dükkanın yakınından geçmeyin.

2023:08:10 14:13:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı