Zafer Oto Kaporta

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Zafer Oto Kaporta Bolu

Zafer Oto Kaporta, Bolu şehrinde araçlarınızın kaporta ve boya işlemleri konusunda uzmanlaşmış bir işletmedir. Müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiş olan Zafer Oto Kaporta, uzun yıllardır sektörde hizmet vermektedir.

Tarihçe

Zafer Oto Kaporta, 1995 yılında kurulmuş olup, o günden bu yana müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır. Deneyimli ve uzman kadrosuyla her türlü kaporta ve boya işlemlerinde müşterilerine destek olmaktadır.

Fiyat Politikası

Zafer Oto Kaporta, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir. Her müşterinin bütçesine uygun çözümler sunarak araçlarınızı en uygun şekilde tamir eder.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Uygun fiyat politikası
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Zafer Oto Kaporta, araçlarınızın kaporta ve boya işlemlerinde uzmanlaşmış bir işletmedir. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Siz de aracınızın bakımı için Zafer Oto Kaporta'yı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Zafer Oto Kaporta Yorumlar - 1

user227911

Bolu Zafer Oto Kaporta Oto Tamir işlerini oldukça başarılı bir şekilde yapan bir işletme. Araçlarımıza yaptıkları kaporta tamirleri sonrasında hiçbir sorun yaşamadık ve işçilikleri gerçekten kaliteli. Ayrıca fiyat konusunda da oldukça makul bir şekilde hizmet veriyorlar. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Haziran 2024
öner sağlam

öner sağlam

Arabamın ön tamponu daki sorun için tesadüfen gördüm ve durumu anlattım. İş yeri sahibi Zafer Aydın bey çok ilgilendi ve gerekli çalışmayı yapıp ertesi güne randevu verdi. İlgisi ve ustalığı çok iyi kendilerine çok teşekkür ediyorum.

2021:08:09 18:21:38
nazim yaşar

nazim yaşar

Bolu'da önerilenlerde ilk sırada çıkıyor. 7.30 da kapatıyorlar sanırım. Hizmet göremediğim için doyurucu bilgi veremeyeceğim

2021:08:08 05:23:39
kürşad ates

kürşad ates

Zafer abi süper adam işinin ehli usta

2023:05:04 23:23:50
Sadık Akkan

Sadık Akkan

Çok ilgili ve kaliteli işçilik

2022:07:28 21:05:13
İsa Aydın

İsa Aydın

Çok ilgili güvenilir bir yer

2020:12:01 21:00:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı