Talip Oto Tamir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bolu Talip Oto Tamir

Talip Oto Tamir, Bolu şehrinde hizmet veren bir oto tamir atölyesidir. 1995 yılında kurulan işletme, uzun yıllara dayanan deneyimi ve uzman kadrosuyla müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Talip Oto Tamir, kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çalışmalarını sürdürmektedir. Oto tamir ve bakım konusunda uzmanlaşmış olan işletme, her marka ve model araca hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Talip Oto Tamir, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Hizmetlerin fiyatları araçın durumuna ve yapılacak işlemlere göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli kadro
  • Kaliteli ve garantili hizmet
  • Her marka ve model araca hizmet
  • Hızlı ve güvenilir tamir ve bakım
Talip Oto Tamir'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman kadrosu, kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikası ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletmemiz, aracınızın ihtiyaç duyduğu bakım ve tamir işlemlerini güvenle yaptırabileceğiniz bir adres olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Talip Oto Tamir Yorumlar - 1

user227850

Bolu Talip Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde kaliteli malzemeler kullanıldı ve işçilik oldukça başarılıydı. Ayrıca fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Haziran 2024
Enes Telci

Enes Telci

Eskişehirden çıktığım Yolda Boluda Yolda kaldım İnternet Üzerinden Talip Ustamı Buldum . Bana çok Uygun Fiyatlı Bir Oto Kurtarıcı Gönderdi Ve Sağolsun Çok Hızlı Bir Şekilde Arıza Tespiti Yaparak Malzeme Tedariği Yaptı Hemen Parçayı Değiştirerek İşimi Çok Hızlı Bir Şekilde Çözdü . Çay ,Su Bekleme Salonu El Çabukluğu Her şey Çok Güzeldi . Talip Ustam Ve Elemanlarına Çok Teşekkür Ederim . Boluda Uğrayacağım tek Tamir Noktası Burasıdır .

2023:11:06 13:40:21
Nihat Demir

Nihat Demir

Bolu’dan Ankara’ya dönmeye hazırlanırken aracımızda bi aksaklık olduğunu hissettik. Ustamız itinayla ilgilendi ve sorunu çözdü. Talip Usta hayatımızı kurtardı 😇

2023:10:29 07:42:59
sedef ünlü

sedef ünlü

Bolu’dan Ankara’ya gidiyorduk .arabamızın bujileri gevşemiş .tüm samimiyeti ile yardımcı oldu usta sağolsun 😇güven veriyor açıklamalarıyla .Allah işini rast getirsin

2023:10:27 12:07:16
Talip Yılmaz

Talip Yılmaz

MEHMET SEVGİN .aracınız bize geldiğin de komple motor yapılması gerektiğini söyledik siz de aracı zaten satacak olduğunuz için en uygun tarafından yapılmasını istediniz bizde alttan üstten açtık ve yarım motor yaptık. Aracı teslim ettikten 3 ay sonra beni aradınız bir kaç ustaya gitmişsiniz teslim ettiğiniz ustada aracınızı unutmuşsunuz ve 1 ay sonra parka çekilmiş ve benden hesap sordunuz ve sonra aracınızı aldınız sonra turbonun arzalı olduğunu söylesdiniz ve buna istinaden ben size yeni turbo gönderdim acaba 6000 tl aracın neresine masraf ettiniz bu iddanızı kanıtlayın bizde yapılan işin listesi var isim mi lekeliyorsunuz ve aracınızın iyi durumda olmadığını kendinİzde biliyosunuz bu iddanızı kanıtlayınız ondan sonra isim lekeleyin yüksek dağlardan duman eksik olmaz tabi ki eleştiri yapmak hakkınız ama herşeyi gerçekçi olarak anlatın bir de müslümanlıktan haktan hukuktan bahsediyorsunuz kötü söz sahibine aittir.

2021:03:20 14:05:46
Mehmet Sevgin

Mehmet Sevgin

Kesinlikle aracınızı bu adama vermeyin. Benim aracım Bolu'da bozuldu motor yedi bu adama götürdük benden 7000 TL aldı. Garanti verdi aracın arkasındayım dedi araç bozuldu tekrardan aradım benden değil dedi başka ustalara götürdüm. Bu araç yapılmışa benzemiyor dediler. Tekrardan aradım bu adamı kendisi birine gönderdi bu kişide yapılmışa benzemiyor dedi. Aracı mahvetti her tarafından yağ akıtıyor. İki günde bir 4 litre yağ alıp koydum. Sürekli yağ akıtıyordu. Araca 6000tl daha verdim. Yaptırmak için haram zıkkım olsun İNŞALLAH aldığı para kesinlikle usta filan değil yapmayı bilmiyor. Paranızla rezil olursunuz. Bu kişiye götürmeyin. Çektiğim rezilliği bir ben biliyorum. Paramla rezil oldum. Ne konuştuğunu bilmiyor. Sözünde durmuyor.

2020:03:20 16:06:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı