Gani Kardeşler – Ssangyong – Service

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Gani Kardeşler - Ssangyong - Service

Gani Kardeşler - Ssangyong - Service, Bolu şehrinde bulunan bir otomobil servisidir. 1995 yılında kurulan işletme, Ssangyong marka araçların bakım, onarım ve yedek parça hizmetlerini sunmaktadır.

Tarihçe

Gani Kardeşler - Ssangyong - Service, 1995 yılında Gani Kardeşler tarafından kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana Ssangyong marka araç sahiplerine kaliteli ve güvenilir hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

  • Bakım ve onarım hizmetlerinde rekabetçi fiyatlar sunulmaktadır.
  • Yedek parça değişimlerinde orijinal parçalar tercih edilmektedir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman teknisyenler
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Orijinal yedek parça garantisi
Gani Kardeşler - Ssangyong - Service, Ssangyong marka araç sahipleri için en iyi hizmeti sunmakta ve müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. Uzman kadrosu ve orijinal yedek parça garantisi ile tercih edilmesi gereken bir otomobil servisidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Gani Kardeşler – Ssangyong – Service Yorumlar - 1

user227846

Ssangyong aracımın bakımını Bolu Gani Kardeşler - Ssangyong - Service Oto Tamir'de yaptırdım ve oldukça memnun kaldım. İşlerini titizlikle yapan ve müşteri memnuniyetine önem veren bir ekipleri var. Aracımın sorunlarını hızlı bir şekilde çözüp, bana detaylı bilgi verdiler. Kesinlikle tavsiye ederim. Puan : 5

29 Haziran 2024
Selda Çetiner

Selda Çetiner

5 yıl oldu hiç tereddüt etmeden gittiğim tek yer. Çok memnunum. Hızlı güvenli dürüst insanlar

2023:12:06 19:40:06
Menderes Ayyıldız

Menderes Ayyıldız

Bolu da yolda araba arızalandı oraya kadar gittim çok şükür arızaya baktılar cihazda bağladılar tek kuruş almadan yoluma devam ettirdiler sadece bi kelime yetti Allah razı olsun dememdi...

2023:07:21 15:13:45
Refii “ReBu” Edman

Refii “ReBu” Edman

Samimi, hesapli, hizli calisan, Şahsuvaroğluna kayitli resmi bir akrabalarin olusturdugu bir servis. Yaklasik olarak 2 seneden fazladir Düzce den geliyorum hiç memnuniyetsizlik yaşamadim. Özellikle yillik bakim, parca degisim, yag vs degisimi gibi periyodik isleri olanlara tavsiye ederim.

2022:10:05 14:13:14
Mustafa Yüksel Ak

Mustafa Yüksel Ak

Bolu da en güvenilir servis enver gani tam bir esnaf dürüst bir insan hile hurda bunlsrın kitabında çok şükür yok. Oğlu ercan gani yeni versiyon boynuz kulağı geçerim en Güzel örneği muhteşem bir insan ve tüm ailenin ve çalışanlar düzgğn işlerinin ehli tek kelimeyle boluda ki en dürüst esnaflarından olan bir aile işletmesi.👍👍👍👍👍👍.

2021:08:29 03:07:35
Ersah Kazan

Ersah Kazan

Personel deneyimli ve senelerin ustalari hiç sıkıntı yaşamazsınız bence Bolu'nun bir numarası diyebilirim yaptıkları işin her daim arkasındadırlar .

2021:07:26 08:05:38

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı