Bolu oto ekspertiz – Yağmur Oto bolu ekspertiz

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 16 Yorum Ekle

Bolu Oto Ekspertiz - Yağmur Oto Bolu Ekspertiz

Bolu Oto Ekspertiz - Yağmur Oto Bolu Ekspertiz, Bolu şehrinde araçlarınızın detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayan bir oto ekspertiz merkezidir. Müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Bolu Oto Ekspertiz - Yağmur Oto Bolu Ekspertiz, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Araç tipine göre değişen uygun fiyatlar
  • Detaylı raporlama ve analiz hizmeti
  • Ekspertiz sonrası danışmanlık ve destek

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman ekspertiz kadrosu
  • Kapsamlı araç kontrolü ve testleri
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
Bolu Oto Ekspertiz - Yağmur Oto Bolu Ekspertiz'i tercih etmeniz için aracınızın detaylı bir şekilde incelenmesini istiyorsanız, güvenilir ve kaliteli hizmet almak istiyorsanız doğru adrestesiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Bolu oto ekspertiz – Yağmur Oto bolu ekspertiz Yorumlar - 1

user227802

Bolu oto ekspertiz - Yağmur Oto Bolu ekspertiz Oto Tamir oldukça profesyonel bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde gerekli kontrolleri hızlı bir şekilde yapıp detaylı bir rapor sundular. İşlerini titizlikle yapan bir ekip olduklarını gördüm. Fiyat konusunda da oldukça makul bir ücret talep ettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.Puan : 5

29 Haziran 2024
HARUN GÜDÜK

HARUN GÜDÜK

Van’dan gelip Google üzerinden yorumlardan bu firmayı seçmiştim geldiğim zaman çok sıcakkanlı ve güleryüzle karşılandım araç ile detaylı bir şekilde ilgilendiler ve her şeyini tek tek gösterdiler ve raporladılar. Tercih ettiğim çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim.

2023:03:24 10:04:16
Barış Altınok

Barış Altınok

Bursa'dan Boluya gelmeden yönlendirdiğim araç için kendi aracı gibi ilgilenen Ufuk abimize çok tşkler ederimEn ince ayrıntıya çizigine kadar Fotoğraflayip atmasıyla gönlümüzü aldı Allah iş raslıgı versin herkese tavsiye ederim Saygılar

2023:04:09 12:45:19
Özgür Yaşar

Özgür Yaşar

Güler yüzlü ve güvenilir bir ekspertiz teşekkürler ufuk bey

2023:10:29 14:13:41
Furkan KÖROĞLU

Furkan KÖROĞLU

Ankaradan Tavsiye üzerine geldik Dürüstlükleri ve Şeffaf Olmaları Çok Hoşuma Gitti Herşeyi güzel bir şekilde anlatıyorlar sorduğunuz sorularada Aydınlatıcı cevaplar veriyorlar Biz çok memnun kaldık Tavsiye ederim

2023:01:29 09:46:16
Berat Eren

Berat Eren

Dürüst, profesyonel kaliteli hizmet. Tavsiye ederim

2023:05:29 18:38:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı