Han Car Otomotiv Bosch Car Service

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 11 Yorum Ekle

Bolu Han Car Otomotiv Bosch Car Service

Bolu şehrinde bulunan Han Car Otomotiv Bosch Car Service, otomobil sahiplerine geniş kapsamlı otomotiv hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

İşletme, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan deneyim ve uzmanlıkla hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı hedeflemektedir.

Önemli Özellikler

  • Bosch Car Service sertifikalı uzman teknisyenler
  • Kapsamlı otomotiv hizmetleri: bakım, onarım, yedek parça temini
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı
Han Car Otomotiv Bosch Car Service, uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine güvenilir bir otomotiv deneyimi sunmaktadır. Orijinal yedek parça kullanımı ve uygun fiyat politikası ile tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Han Car Otomotiv Bosch Car Service Yorumlar - 1

user227730

Bolu Han Car Otomotiv Bosch Car Service Oto Satıcısı oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde gerekli bakım ve onarımların hızlı bir şekilde yapıldığını gördüm. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Haziran 2024
Muhammet Alpdoğan

Muhammet Alpdoğan

2.0 dizel dw10det motor kodlu aracım var. 50 bin km dir kullaniyorum. 135 km civarı turbo yüksek basınç arızası veriyordu bu sebeple buraya araci bıraktım. 1 ay boyunca arızayı bulamadılar. Kurumsal bir yer olduğunu düşünerek bıraktığım araba sanayide başka dükkanda karşıma çıktığı bile oldu. Sonuçta arızası olmayan turbo 2 kez revize edildi. Uzerindeki pozisyon sensoru degisti . Akismetre vs değişti sorun yine aynı. Biz yapamıyoruz diye akismetreyi eskisini takıp 1 ay sonra teslim ettiler. 15 bin lira paramı aldılar. Keşke bıraktığım gibi almis olsaydım. Bu işlemler sırasında 2 gün sonra on takımdan ses gelmeye başladı. Aracın tekerini söküp baktım ve 2 kez söküp taktıkları traversin vidasini kopartıp şasenin ucunu kaynak ile açmışlar ve somun koymuşlar. Buna yemin ederim ama ispat edemem. Kendim muhendisim alirken dikkatlice incelemistim.Resimi ektedir. Kaynak dumani ve metalin parlakligi apaçık.Sonra cözemedikleri arızayı internette araştırdım ve sadece 1 tane n75 turbo selenoid valfinden kaynaklandığı ortaya çıktı. Kendim değiştirdim ve arabam düzeldi. Aracım 5.25 litre yag alıyor. Arabaya 4 litre yag koymuşlar.Seviyesinde koyduk derlerse Faturayı da ekleyebilirim. Arabanin yağı eksikti tekrar kendim değiştirmek zorunda kaldım. Bu bilgisizlikle kim bilir ne yag koydular derken hava filtresi ilk kez gordugum bir marka çıktı. Bosch adini gorup aldanmayin . Neyse revize olan turbo ıslık çalıyor gibi geliyordu bugün iyice arttığını hissettim . İnşallah bir basinc borusunu takamamislardir. Revize yaptik diye çalışan turboyu bozmalarindan endişeliyim. Tecrübeli ustalar vardır ama bu kadar ezbere iş yapmaları rezalet . Internette ariza kodunu yazıp ilk gelen videoda gördüğümü yapıp arabayi düzelttim. 90 model herseyi mekanik olan araclar ile usta olup kendini geliştirmeye ustalar ile dolu diye düşünüyorum. En pişman olduğum an arabamı sanayide başka bir dükkan önünde bulmam fotoğrafı ektedir. Diyecek birsey yok .Yorum sizin

2023:08:22 19:38:18
Bakır Alpay

Bakır Alpay

Ford Focus 2017 aracımı 02.01.2024 tarihinde bakım için götürdüm. Uzun yola çıkacağımı ve bakımının geldiğini belirttim. Birkaç saat içinde halledip bitirdiler ve yola çıktım yolda hiçbir sorunla karşılaşmadım hala da sorunum yok, çok memnun kaldım kullandıkları malzeme kalitesi ve güler yüzlü personelleri ile Bolu’da bulunan nadir güzellikteki yerlerden.

2024:01:13 11:51:57
Enes Keskin

Enes Keskin

Çok kaliteli bir işletme kapıdan girdiğim andan itibaren güler yüzlü karşıladırlar arabamın sorunları ve bakımlarını titizlikle yaptılar üstüne arabamın temizliğini yapmış miss gibi bir şekilde teslim ettiler. Herkese tavsiye ederim

2024:01:19 12:27:55
Ferit Baş

Ferit Baş

Renault Talisman arabamın motorundan kaç ustaya götürürsem götüreyim bir türlü çözemediğim bir ses geliyordu, Han Car sayesinde sorunum çözüldü. Buradan da tekrardan teşekkür ediyorum, gönlünüz rahat olsun.

2024:01:18 15:47:51
Mehmet Nasuh CILINGIR

Mehmet Nasuh CILINGIR

Volkswagen passat aracımın ön fren diskleri ve balataları değiştirildi. Öğle yemek arası olmasına rağmen kısa sürede işlem tamamlandı. Memnun kaldım.Orijinal disk-balata takımı 90.000 km dayanmıştı, Bosch markanın dayanımına bakıp son kararımı vereceğim.

2024:01:19 13:15:20

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–18:00
  • Salı 09:00–18:00
  • Çarşamba 09:00–18:00
  • Perşembe 09:00–18:00
  • Cuma 09:00–18:00
  • Cumartesi 09:00–18:00
  • Pazar Kapalı

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı