Defne Rent A Car (Bolu Araç Kiralama)

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 19 Yorum Ekle

Bolu Defne Rent A Car (Bolu Araç Kiralama)

Defne Rent A Car, Bolu şehrinde araç kiralama hizmeti sunan köklü bir kuruluştur. 20 yılı aşkın tecrübesiyle müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

Defne Rent A Car, 1998 yılında Bolu'da kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Defne Rent A Car, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli araç kiralama imkanı sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık kiralama seçenekleri ile her bütçeye uygun fiyatlar bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24 saat hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Kasko ve sigorta hizmeti
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Defne Rent A Car, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilen bir araç kiralama firmasıdır. Müşteri memnuniyetini ön planda tutarak her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Defne Rent A Car (Bolu Araç Kiralama) Yorumlar - 1

user227626

Bolu Defne Rent A Car'dan araç kiraladım ve çok memnun kaldım. Araç temiz ve bakımlıydı, personel de oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Haziran 2024
enes altunışık

enes altunışık

Kaliteli ve güler yüzlü hizmet anlayışı ile çalışan kurumsal bir oto kiralama firması. Talep ettiğim araç 10 dakika içinde tarafıma tahsis edildi. Şube müdürü Erhan Bey' e yakın ilgisi ve anlayışı için bilhassa teşekkür ediyorum.

2019:04:22 12:25:52
nihat albayrak

nihat albayrak

Kiralama yapmaya başladığım ilk günden beri aynı kalite, her geçen gün artarak devam eden müşteri memnuniyeti ve güler yüzlü hizmet. Teşekkürler Dilek Car Rental ve Erhan Bey

2020:02:01 10:31:24
Metin YAMAN

Metin YAMAN

Kurumsal firma,kaliteli hizmet.guleryuzlu karşılanma.araclar güzel.fiyatlar gayet uygun.Erhan beye herşey için tekrardan teşekkür ediyor, iyi çalışmalar diliyorum.

2020:02:03 09:00:09
resul parlak

resul parlak

Kaliteli ve samimi hizmet görebileceğinizKurumsal, güvenilir ve hesaplı araç kiralama için tavsiye edilir.

2019:12:25 08:53:46
nuray inceismail

nuray inceismail

Kaliteli hizmet için tek adres. Araçların temizliği ve güleryüzlü çalışanlarınız için teşekkürler.

2020:08:11 17:21:10

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı