Bolu oto kiralama-Emre rent a car

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Bolu Oto Kiralama - Emre Rent a Car

Emre Rent a Car, Bolu şehrinde hizmet veren güvenilir bir oto kiralama şirketidir. Müşterilerine kaliteli ve uygun fiyatlı araç kiralama hizmeti sunmaktadır.

Tarihçe

Emre Rent a Car, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve profesyonel bir ekip tarafından yönetilmektedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan firma, her zaman güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Emre Rent a Car, müşterilerine uygun fiyatlarla geniş araç filosu seçenekleri sunmaktadır. Günlük, haftalık veya aylık kiralama seçenekleri ile her bütçeye uygun araç bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş araç filosu
  • 24 saat hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Profesyonel ve güler yüzlü personel
Emre Rent a Car, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla tercih edilmelidir. Müşteri memnuniyeti her zaman öncelikleri arasındadır ve her türlü ihtiyaca uygun araç seçenekleri sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Bolu oto kiralama-Emre rent a car Yorumlar - 1

user227606

Bolu'da araç kiralama ihtiyacımı karşılamak için Emre Rent a Car'ı tercih ettim ve oldukça memnun kaldım. Araçlar temiz ve bakımlıydı, personel ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makuldu. Kesinlikle tavsiye ederim.

29 Haziran 2024
Ugur Sarihan

Ugur Sarihan

Bir çok firmada bulamayacağınız karşılama, misafirperverlik, güler yüz ve uygun fiyata kaliteli araçları mevcut. Birkaç kez araç kiraladım çok memnun kaldım. Herkese tavsiye ederim güvenilir bir firma

2024:01:24 09:45:36
Onur Çabir

Onur Çabir

Bolu da araç kiralama da profesyonel araç kiralama firması araçları kaskolu yıkama yapılıp temiz bir şekilde alıyorsunuz mükemmel çalışma sistemi kesinlikle tavsiye ediyorum.

2023:11:28 09:47:41
Hasan Bilici

Hasan Bilici

Kiralama sürecimin başlangıcından sonuna kadar sorunsuz bir süreç geçirdim. Kiralamış olduğum araç konusunda hiçbir sorun yaşamadım, araç son derece bakımlı ve sorunsuzdu. Emre beye bu güler yüzlü ve anlayışlı tavrı için ayrıca çok teşekkür ederim. Boluda araç kiralamayı düşünen herkese tavsiye ediyorum.

2023:11:05 12:34:46
Ömer Yüksek

Ömer Yüksek

23 Kasım tarihinde araç kiraladık bir iki arkadaş,Emre rent a cardan kiraladık sağolsun Yunus bey çok ilgilendi bizim yolculuğumuzu en iyi tamamlamak için güzel bir araç tahsis etti sorunsuz şekilde işlemler çok hızlı süreç hızlı ilerledi Bolu da araç kiralamak isteyenlerin ilk durağı burası olmalı zaten başka yere gitmezsiniz

2023:12:15 15:29:15
Emre Yalçınkaya

Emre Yalçınkaya

Emre bey sağ olsun kiralama sürecinin her adımında detaylı bilgiler vererek yardımcı oldu. Bu zamanda maalesef ticarette dürüstlük en çok aradığımız şey. O da Emre bey de fazlasıyla mevcut. Bundan sonra araç kiralama ihtiyacım olduğunda uğrayacağım tek adres. Herkese tavsiye ederim.

2023:10:28 07:22:47

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı