Abant Kahvecisi 7/24

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Abant Kahvecisi 7/24

Abant Kahvecisi 7/24, Bolu şehrinde yer alan bir kafe ve kahve dükkanıdır. İşletme, misafirlerine günün her saati kaliteli kahve ve atıştırmalık ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Abant Kahvecisi 7/24, 2010 yılında açılmış olup, o günden bu yana Bolu'nun en popüler kahve dükkanlarından biri haline gelmiştir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan işletme, kaliteli ürünleri ve sıcak atmosferi ile dikkat çekmektedir.

Fiyat Politikası

Abant Kahvecisi 7/24, uygun fiyat politikası ile müşterilerine kaliteli ürünleri sunmaktadır. Kahve çeşitleri, atıştırmalıklar ve diğer içecekler için makul fiyatlar belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Geniş kahve çeşitleri
  • Lezzetli atıştırmalık seçenekleri
  • Wifi hizmeti
  • Rahat ve şık dekorasyon
Abant Kahvecisi 7/24, sıcak ve samimi atmosferi ile herkesin keyifli vakit geçirebileceği bir mekandır. Kaliteli kahve ve atıştırmalıkların yanı sıra, hızlı ve güler yüzlü hizmet anlayışıyla müşterilerini memnun etmektedir. Bolu ziyaretinizde mutlaka uğramanız gereken bir mekan!
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Abant Kahvecisi 7/24 Yorumlar - 1

user227269

Bolu Abant Kahvecisi 7/24 Kafe, şehrin en güzel kafelerinden biri. Atmosferi çok sıcak ve samimi, çalışanlar da son derece ilgili ve güleryüzlü. Kahveleri harika, özellikle latte favorim. Ayrıca tatlı çeşitleri de çok lezzetli. Her zaman kaliteli ve taze ürünler kullanıldığını hissediyorum. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.Puan : 5

28 Haziran 2024
Semih Bakan

Semih Bakan

Gece geç saate kadar açık olmasından dolayı bazı aksaklıklar kaynaklanabiliyor. 1 kişi hariç tüm çalışanlar ilgili ve güler yüzlü.

2023:11:29 15:51:01
Sefa Furkan Marangoz

Sefa Furkan Marangoz

Herkes gibi bende çok severek gidiyorum . Çalışmak için de çok güzel bir mekan kimse size asla karışmıyor bu yönüyle öğrenci dostu diyebiliriz. Önyargılarınızı kırıp bir kere gitmelisiniz sonrasında bağımlı olacaksınız!

2023:06:30 17:27:17
Sümeyye Demir

Sümeyye Demir

Kimi zaman gayet sakin olması ve ortamin ferahlığı bana huzur veriyor.Calışanlar isini iyi yapiyor ve gayet ilgililer.Kahve konusunda baristaların deneyimli oldugu belli.Memnun kalacaksıniz...

2023:06:30 17:28:51
helen üstünsoy

helen üstünsoy

garsonlar hızlı servis de güzel, ortamı herkese uygun kesinlikle tavsiye ederim👍🏻

2023:06:30 17:32:41
TOPRAK SİGORTA

TOPRAK SİGORTA

Güler yüzlü personel ve kaliteli hizmet arayanlar için mutlaka gidilmesi gereken bir mekan

2023:04:30 14:00:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı