Günce Kitabevi // Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 12 Yorum Ekle

Günce Kitabevi // Cafe Bolu

Günce Kitabevi // Cafe, Bolu şehrinde kitap severlere ve kahve tutkunlarına hizmet veren bir işletmedir. 2005 yılında açılan işletme, hem kitap okuma keyfini yaşamak isteyenlere geniş bir kitap yelpazesi sunmakta hem de lezzetli kahve çeşitleri ile misafirlerini ağırlamaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan Günce Kitabevi // Cafe'de, kitap fiyatları piyasa standartlarına uygun olup, kahve ve atıştırmalık fiyatları da oldukça hesaplıdır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş kitap yelpazesi
  • Lezzetli kahve çeşitleri
  • Rahat ve huzurlu ortam
  • Kitap okuma ve kahve içme keyfini bir arada yaşatma
Günce Kitabevi // Cafe, Bolu'da tercih edilmesi gereken bir işletmedir çünkü hem kitap okuma keyfini yaşamak isteyenlere geniş bir seçenek sunmakta hem de lezzetli kahve çeşitleri ile misafirlerini ağırlamaktadır. Ayrıca, rahat ve huzurlu ortamıyla da dikkat çekmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Günce Kitabevi // Cafe Yorumlar - 1

user226599

Bolu Günce Kitabevi // Cafe Kitapçı, şehrin en keyifli ve huzurlu mekanlarından biri. Kitap kokusuyla dolu olan bu mekanda hem kitap okuyabilir hem de kahvenizi yudumlayabilirsiniz. Çalışanların ilgisi ve samimiyeti de oldukça memnun edici. Kesinlikle tekrar ziyaret etmek isteyeceğim bir yer. Puan : 5

28 Haziran 2024
Gülay Çoban

Gülay Çoban

Sevgili Günce Kitabevi, biz arkadaşlarla sizin kafenize sürekli geliyorduk, dün yine geldik tamamen hayal kırıklığı oldu bize. Yeme içme bölümündeki ürünlerinize yüklediğiniz fiyatlar gereksizce çok çok fazla. Bugüne kadar ki yediğimiz ictiklerimiz için çok teşekkür ederiz. Bir daha kesinlikle sizin kafenize gelmeyeceğimi ve kimseye de önermeyeceğimi üzülerek bildirmek isterim. İyi günler dilerim. 💔

2024:01:25 08:13:54
emel polat

emel polat

Kitabevi kısmında ürün çeşitliliği çok fazla, aradığınızı kesinlikle buluyorsunuz. Birbirinden güzel hediyelikler, kalemler, defterler. Kahveleri lezzetli, tatlı konusunda da başarılılar.

2024:01:25 09:35:03
Selman Veziroğlu

Selman Veziroğlu

Kitap kafe olarak hizmet veriyorlar. Kitap çeşitleri ortalama seviyede fakat kitap fiyatları biraz yüksek. İçersinde kırtasiye ve hediyelik bölümü de var. Kafe bölümünde personelleri gayet nazik ve kibardı. Tatlıları ve tuzluları oldukça lezzetliydi. Yazarların isimlerini tatlılara vermişler. Bitki çayı çeşitlerini de çok seviyorum. Özellikle kavunlu beyaz çayı çok hoş. Balkon kısmında ısıtıcılar var. Sigara içenler burayı kullanıyorlar.

2023:01:17 12:47:38
Ferhat Güngör

Ferhat Güngör

Böyle kazık bir yer olamaz...kek 120 TL çay desen çay değil apaçık... rezalet!kesinlikle tavsiye etmiyorum...2 normal kek 2 çay 300 haram olsun

2024:01:24 14:12:24
hüseyin yılmaz

hüseyin yılmaz

Salep güzel. Hizmet kaliteli ve hızlı. Hem kitap okuyup satın alabileceğiniz hem de lezzetli içecekler içebilecek bir mekan. Balkon manzarası cabası.

2023:02:02 22:43:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı