Kedi Kitabevi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Bolu Kedi Kitabevi

Bolu Kedi Kitabevi, Bolu şehrinde kitap ve kedi severleri buluşturan bir mekandır. İşletme, kitap satışı yapmanın yanı sıra kedi dostlarını da ağırlayarak keyifli bir ortam sunmaktadır.

Tarihçe

Bolu Kedi Kitabevi, 2015 yılında kitap ve kedi tutkunu bir grup tarafından kurulmuştur. İlk açıldığı günden bu yana, müşterilerine kaliteli hizmet sunmayı ve kedi dostlarını korumayı amaç edinmiştir.

Fiyat Politikası

Kitap fiyatları genellikle piyasa fiyatlarıyla uyumludur. Ayrıca, düzenli olarak yapılan indirimler ve kampanyalar ile müşterilere avantajlar sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir kitap yelpazesi
  • Kedi dostu bir ortam
  • Kafe alanı ve etkinlik düzenleme imkanı
  • Uzman personel

Bolu Kedi Kitabevi, kitap ve kedi severler için ideal bir buluşma noktasıdır. Hem kitap alışverişi yapabilir, hem de sevimli kedi dostlarınızla vakit geçirebilirsiniz. Sıcak atmosferi ve geniş ürün yelpazesi ile Bolu Kedi Kitabevi, tercih edilmesi gereken bir mekandır.

Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Kedi Kitabevi Yorumlar - 1

user226560

Bolu Kedi Kitabevi Kitapçı, oldukça geniş bir kitap yelpazesine sahip ve her türlü okuyucuya hitap eden kitapları bulabileceğiniz bir yer. Çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Mağaza düzeni de oldukça düzenli ve temiz. Kesinlikle kitapseverler için uğranması gereken bir yer.

28 Haziran 2024
Aygul Gurbanova

Aygul Gurbanova

Çok güzel ve çok tatlı yer personallerde çok güler yüzlü içeceklerde çok iyi beğendim kedi kitap içinin evide çok tatlı

2024:01:24 16:51:39
ELİF EYLÜL

ELİF EYLÜL

Kitaba, kahveye, yeniliğe ve iyiliğe açılan en güzel kapı. Aradığınız hatta arayıp bulamadığınız tüm kitaplar itinayla temin ediliyor. Hediyelik seçenekleri ve paketleme konseptleri mükemmel ötesi. Her yaştan sevdiklerinize süpriz yapmak istediğinizde Kedi Kitapevi ailesi bu tatlı telaşınıza en özel şekilde eşlik ediyor. 🎁 Sakin ve huzurlu ortamının yanısıra oldukça dosthane güler yüzlü bir ekibe sahip. Çocuklar ve yetişkinler için yazar, uzman katılımlı atölyeleri ve kitap kulüpleri mevcut. Farklı lezzetler deneyimlemek isteyenler için geniş bir tat yelpazesi var. Birbirinden farklı Anadolu kahveleri ve sunumları, domates reçeli tam bir efsane. Şahsi önerim ise tabiki leziz mi leziz Annemin Kurabiyesi. Herkese tavsiye ediyorum, mutlaka denemelisiniz. 🍀

2022:05:31 09:11:44
Leyla Kamıljanova

Leyla Kamıljanova

Çok güzel,sakin ve huzurlu bir yer. İstediğiniz türden kitapları var. Her bir müşteri ile ayrı ayrı ve çok iyi ilgileniyorlar.

2024:01:24 18:30:23
Tuna Bozyokuş

Tuna Bozyokuş

Sıcak ve samimi bi kitap kafe, isletmecisi sıcak kanli ve kibar. Samimi bi ortam. Aile ve çocuklar için uygun.

2023:12:10 20:00:20
Mete Kaan KAYNAR

Mete Kaan KAYNAR

Çok sempatik bir yer. Çok çok fazla kitap yok. Kafe dekorasyonuna ciddi emek harcanmış. Berjerler, sallanan koltuklar, sehpalar, süsler, çalışma masaları... 2 Cay 1 su 60 TL (2023)

2023:09:24 03:41:57

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 11:00–22:00
  • Salı 11:00–22:00
  • Çarşamba 11:00–22:00
  • Perşembe 11:00–22:00
  • Cuma 11:00–22:00
  • Cumartesi 11:00–22:00
  • Pazar 11:00–21:30

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı