Görüntülenme - 53 Yorum Ekle

Yüncü Makbule Bisiklet ve Çocuk Gereçleri

Bolu şehrinde bulunan Yüncü Makbule Bisiklet ve Çocuk Gereçleri, 1995 yılında kurulmuş bir aile işletmesidir. İşletme, bisiklet ve çocuk gereçleri satışı yapmaktadır.

Tarihçe

Yüncü Makbule Bisiklet ve Çocuk Gereçleri, kurulduğu günden bu yana kaliteli ürünleri ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir. Müşterilerine güvenilir ve uzun ömürlü ürünler sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

İşletme, uygun fiyatlarla kaliteli ürünleri müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Ayrıca düzenli olarak kampanyalar düzenleyerek müşterilerine ekonomik alışveriş imkanı sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve dayanıklı bisiklet ve çocuk gereçleri
  • Geniş ürün yelpazesi
  • Uygun fiyatlar ve kampanyalar
  • Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı
Yüncü Makbule Bisiklet ve Çocuk Gereçleri, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunarak müşterilerine güvenilir alışveriş deneyimi yaşatmaktadır. Geniş ürün yelpazesi ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Yüncü Makbule Bisiklet ve Çocuk Gereçleri Yorumlar - 1

user226552

Bolu Yüncü Makbule Bisiklet ve Çocuk Gereçleri Bisiklet Mağazası oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip. Çocuklar için bisikletlerden, bisiklet aksesuarlarına kadar her türlü ürünü bulmak mümkün. Mağaza çalışanları da oldukça ilgili ve yardımsever. Fiyatlar da oldukça makul seviyede. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Haziran 2024
Gülşah Yalçın

Gülşah Yalçın

Gerçekten içime sinen bir alışveriş oldu. Özellikle bizimle ilgilenen Banu Hanıma samimiyeti ilgi ve alakası için yürekten teşekkür ederim.Hayırlı bereketli bol kazançları olsun.

2023:08:18 23:32:29
Mehmet Akif Uludağ

Mehmet Akif Uludağ

Bisiklet aldım. Tüm sorularımı cevaplandırdılar. Müşteri ilişkileri iyi. Güzel bir işletme.

2022:04:06 14:59:06
Seda şenol

Seda şenol

Merhabalar, bugün mağazadan 2 adet bisiklet satın aldık. küçük bir teşekkür amaçlı yorum yapmak istedim, ancak okuduğum yorumlar karşısında çok şaşırdım. olumsuz yorumların aksine biz çok memnun kaldık. Bir ürün satın alırken sorduğunuz soruların karşılığını bulabilmek çok önemli. Bizimle Banu Hanım ilgilendi. mağazada yer alan tüm ürünlerin bilgisine oldukça hakim olması açıkçası müşteriye güven veriyor. geçtiğimiz hafta sınırlı sayıdaki bisiklet satan yerlerden fiyat bilgisi de almıştık, ancak gördük ki en uygun satan yer burası idi. Ayrıca satılan ürünlerin arkasında durmaları da bizim için önemliydi. Kendisine ilgisi, güler yüzlülüğü ve indirim konusunda elinden geleni gerçekten yapmış olduğuna inandığımız için çok teşekkür ederiz.

2021:05:24 17:38:37
Yaren Yalçın

Yaren Yalçın

Burdan bisiklet filan hala yıl olmuş 2022 alan varmı cidden adam keyfe keder satış yapıyor canı isterse içeri alıyor bakmak istediğini söyleyince camın dışından bakabilirsin diyen bir esnaf ile karşı karşıyasınız fikrimce Erdoğan'lar bisiklet veya Decathlon internet sitesin'den almak çok güzel kargoluyorlar ben ilk bunlardan alacaktım sonra bu tavır ile karşılaşınca internetten aldım mutluyum huzurluyum kurulumu'da YouTube'dan yaptım Decathlon 'dan aldığım alyan takımı ile

2022:09:01 18:07:59
Enes 14

Enes 14

Esnaflığı ve güleryüzlülüğü ile Yüncü Makbule Bisiklete teşekkür ederim. Elerinden gelen her türlü yardımı yapıyorlar doğru ve hesaplı seçim için. Bisiklet almak önemli ama asıl önemli olan bir sorun olduğunda güvenle götüreceğiniz bir yer bulmak. Ve en önemlisi bunu unutuyoruz aldığınız yerde bisikletinizin servisi ücretsiz olması. Boluda Yüncü Makbule Bisiklet tam da bu doğru adres... Kesinlikle tavsiye ederim...

2022:04:11 15:59:08

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–20:30
  • Salı 09:00–20:30
  • Çarşamba 09:00–20:30
  • Perşembe 09:00–20:30
  • Cuma 09:00–20:30
  • Cumartesi 09:00–20:30
  • Pazar 09:00–21:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı