Efes pilsen bolu bayii

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 25 Yorum Ekle

Bolu Efes Pilsen Bayii: Efes Pilsen Bolu

Efes Pilsen Bolu, Bolu şehrinde bulunan bir Efes Pilsen bayisidir. 1990 yılında kurulan işletme, bölgedeki en kaliteli bira çeşitlerini müşterilerine sunmaktadır.

Tarihçe

Efes Pilsen Bolu, 1990 yılında bira tutkunlarına hizmet vermeye başlamıştır. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve bölgedeki en popüler bira bayilerinden biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Efes Pilsen Bolu, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli bira çeşitleri sunmaktadır. Her bütçeye uygun seçenekler bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş bir bira çeşitliliği
  • Uygun fiyatlar
  • Kaliteli hizmet anlayışı
  • Hızlı ve güler yüzlü personel
Efes Pilsen Bolu, kaliteli bira çeşitleri ve uygun fiyatlarıyla tercih edilmesi gereken bir işletmedir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve geniş bir ürün yelpazesi sunan işletmemiz, bira tutkunları için ideal bir tercihtir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Efes pilsen bolu bayii Yorumlar - 1

user226517

Bolu Efes Pilsen bayii Bar, şehrin en popüler mekanlarından biri. Atmosferi çok keyifli ve çalışanlar son derece ilgili. Efes Pilsen'in taptaze biralarını burada içmek gerçekten ayrı bir zevk. Ayrıca mekanın müşteri memnuniyetine verdikleri önem de takdire şayan. Kesinlikle Bolu'da gidilecek en iyi mekanlardan biri.

28 Haziran 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı