Nev Bolu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 40 Yorum Ekle

Nev Bolu - Bolu

Nev Bolu, Bolu şehrinde bulunan bir oteldir. 2010 yılında hizmete açılan otel, konuklarına konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunmaktadır.

Tarihçe

Nev Bolu, Bolu'nun doğal güzellikleriyle çevrili bir konumda yer almaktadır. Otel, misafirlerine sıcak bir karşılama ve kaliteli hizmet sunarak kısa sürede popüler hale gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Otelimizde konaklama fiyatları mevsime göre değişiklik gösterebilir.
  • Kahvaltı ve akşam yemeği seçenekleri ücretlidir.

Önemli Özellikler

  • Modern ve şık tasarımıyla dikkat çeker.
  • Spa ve fitness olanakları mevcuttur.
  • Otelin restoranında yöresel lezzetler sunulmaktadır.
Nev Bolu, konforlu ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunarak misafirlerine unutulmaz bir tatil yaşatmayı hedeflemektedir. Bolu'ya seyahat eden herkesi otelimizi tercih etmeye davet ediyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez Nev Bolu Yorumlar - 1

user226505

Bolu Nev Bolu Bar, şehrin en popüler mekanlarından biri. Atmosferi, müzikleri ve lezzetli kokteylleri ile gerçekten keyifli bir mekan. Arkadaşlarınızla güzel vakit geçirebileceğiniz, dans edebileceğiniz ve eğlenebileceğiniz bir yer. Personelin ilgisi de oldukça memnuniyet verici. Kesinlikle tavsiye ederim.

28 Haziran 2024
Serdar Tüzün

Serdar Tüzün

Keşke buraya hiç gelmeseydim! Çünkü artık her Bolu’ya gelişimde buraya uğrayacağım. 😀 Bol ve lezzetli yemek çeşitleri bilhassa ara sıcakları tavsiye ederim ve güler yüzlü , ilgili personeli ile adeta gönlümüzü fethettiler . Aşçılarını bize vermediler ama canları sağolsun . 😀😀

2023:12:25 13:37:13
Serhat Can

Serhat Can

Ortamı keyifli. Servis güzel. Öğlen geldim mekan boştu. Yemeklerde lezzet anlamında aradığımı bulduğumu söyleyemem. Anne patatesi lezzetinde özel birşey yoktu. Şinitzel çok kuruydu. Mücver güzeldi.

2023:12:22 19:35:51
Ayhan Kutlu

Ayhan Kutlu

Bahçesi ve ferah atmosferi ile lezzetli mezelerinden keyif aldık. Bolu'da güzel bir akşam geçirmek için tavsiye ederiz. (Güncel menüye ekli QR koddan ulaşabilirsiniz.)

2023:08:02 19:33:39
Yasin Burak Bozdemir

Yasin Burak Bozdemir

Öncelikle etlerin pişme derecesini sordular orta pişmiş dedik etler karbona dönene kadar pişirilmiş halde geldi. Altındaki pirinç, patates vs de lezzetli değildi yani lezzet hiç iyi değildi. Ama asıl sorun kasada başladı. Siparişte hata olmuş bir porsiyon fazla gelmişti istemediğimizi belirtip geri göndermiştik ancak adisyona eklenmiş, biz fark edince kasadaki hanımefendi ters ters konuştu bizimle sanki biz sipariş edip sonra geri göndermişiz gibi, tartışmadan sonra yemeği adisyondan düştüler ancak sonradan fark ettik ki 2 tane söylediğimiz meze de adisyona 3 adet yazılmış yani ayak üstü öpülüyorsunuz. Bir daha gitmem kimseye de tavsiye etmem.

2023:12:27 05:39:58
Irmak Parlakyildiz

Irmak Parlakyildiz

Yemekler gerçekten çok lezzetli, ortam bir o kadar nezih. Bolu’da deniz ürünleri bakımından olsun, ana yemek çeşitleri bakımından olsun çok başarılı bir mekan. Şarap sevenler için yine bolu için çeşitleriyle sizi şaşırtacağından eminim. Demet hanım ve diğer kadın çalışma arkadaşları gerçekten çok tatlı ve kibarlar. Pişman olmayacağınız ve eminim ki tekrar gelmek isteyeceğiniz bir akşam yemeği yemek için çok ideal bir yer.

2023:12:17 17:30:23

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 13:30–01:00
  • Salı 13:30–01:00
  • Çarşamba 13:30–01:00
  • Perşembe 13:30–01:00
  • Cuma 13:30–01:00
  • Cumartesi 13:30–01:00
  • Pazar 13:30–01:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı