İnci Pasta & Kafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 38 Yorum Ekle

İnci Pasta & Kafe Bolu

İnci Pasta & Kafe, Bolu şehrinde lezzetli pastalar ve kahveler sunan bir işletmedir. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır müşterilerine kaliteli ürünler ve hizmetler sunmaktadır.

Fiyat politikası oldukça makul olan İnci Pasta & Kafe'de, geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır. Pastalar, kurabiyeler, muffinler, çörekler ve birçok farklı tatlı seçeneği mevcuttur. Ayrıca çeşitli kahve çeşitleri de müşterilerin beğenisine sunulmaktadır.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve lezzetli ürünler
  • Uygun fiyat politikası
  • Keyifli ve rahat bir ortam
İnci Pasta & Kafe, lezzetli tatlıları ve kahveleri ile Bolu'da tercih edilen bir mekandır. Hem yerel halkın hem de turistlerin sıkça ziyaret ettiği işletme, misafirlerine keyifli bir deneyim sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bolu Merkez İnci Pasta & Kafe Yorumlar - 1

user226368

Bolu İnci Pasta & Kafe Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Çeşitli pasta ve tatlı seçenekleri ile lezzetli bir kahve eşliğinde keyifli vakit geçirdim. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlüydü. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

28 Haziran 2024
Hale Demirtas

Hale Demirtas

Ben bu kadar anlayışsız ve kalitesiz ürünleri olan bir işletme görmedim arkadaşlarımızla yemek için aldığımız baklava eve geldiğimizde aşırı bayattı ve o kadar kişiden 1 kişi bile yiyemedi arkadaşlarımız geri götürdüklerinde ise hiçbir şekilde bizi memnun etmek için bir şey yapılmadı ve kutunun içinden alıp baklavayı yiyip gayet de taze dediler böyle bir işletme olmamalı nezaket kurallarından da haberleri yok paketi geri bırakıp çıkarken de kimse bir şey demedi keşke böyle ilgisiz olmasanız bir daha da tercih etmiyceğim bayat ürünlere boş yere para vermeyin

2023:11:16 20:01:47
şevval türkmen

şevval türkmen

Eve almış olduğumuz baklava çok kötüydü.Kötü olduğunu belirtmek için geri götürdük baklava çok sertti karşılık olarak ise baklava gayet taze kivir kivir dediler almış olduğumuz baklavayı geri aldılar ve hiçbir şekilde hata telefisi için bir öneride bulunmadılar.Elimiz boş geri döndük.

2023:11:16 20:00:30
Hamza Yaman

Hamza Yaman

Baklavasindan aldım semsertti yiyemedik iade etmek için geri götürdük bize taze olduğunu söyledi hayatta ilk defa yediğim baklava olmuş olsa dahi taze olmadigini söyleyebilirim müşteri memnuniyeti olarak hiç birsey yapmadılar baklavayı kutusu ile aldılar öylece konuyu kapattılar

2023:11:16 19:54:58
Esra Bilgin

Esra Bilgin

Bayat ürünleri insanlara satıyorlar bide taze diye diretiyorlar. Hiç memnun kalmadım önermem. Müşteri memnuniyeti umurlarında değil

2023:11:16 20:41:49
berat acar

berat acar

Cok kaliteli lezzetleri olan ve samimi bir ortam

2023:10:16 21:59:06

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar 07:00–23:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı