Damak Pastaneleri

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 18 Yorum Ekle

Damak Pastaneleri Bolu

Damak Pastaneleri, Bolu şehrinde lezzetli ve kaliteli pastalarıyla hizmet veren bir pastane zinciridir. Müşterilerine çeşitli pasta ve tatlı seçenekleri sunan Damak Pastaneleri, lezzetli ürünleriyle müşterilerinin damak zevkine hitap etmektedir.

Tarihçe

Damak Pastaneleri, 2005 yılında Bolu'da açılmış olup, o günden bu yana müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır. Yıllar içinde lezzetli ürünleri ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla Bolu halkının vazgeçilmez pastanesi haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

Damak Pastaneleri, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmayı hedeflemektedir. Pastane, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunarak herkesin lezzetli tatlılardan faydalanmasını sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli ve taze malzemeler kullanımı
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Özel tasarım pasta ve tatlı seçenekleri
Damak Pastaneleri, lezzetli ve kaliteli ürünleriyle Bolu'da tercih edilmesi gereken bir pastane zinciridir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışı ve geniş ürün yelpazesiyle Damak Pastaneleri, herkesin damak zevkine hitap etmektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Damak Pastaneleri Yorumlar - 1

user226276

Bolu Damak Pastaneleri Fırın'da yaptığım alışverişten çok memnun kaldım. Ürünler taze ve lezzetliydi. Personel de oldukça ilgili ve güleryüzlüydü. Fırının temizliği de dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

28 Haziran 2024
Silent Human

Silent Human

Gerçekten rezillik. Israrla taze mi diye sorulan ürüne tezgahta ki hanımefendi taze diyor. Kasada da bizde bayat mal olmaz konusu standart. Vasat değil vasatın altı bir durum. İletişim berbat sorun çözümü yok ısrarla benim ürünüm taze benim ürünüm taze. Doğru ürün taze bizim ağzımızın ayarı bozuk...

2024:01:21 20:20:43
Onur Toktaş

Onur Toktaş

Üç kelime ile ifade edeyim sizlere. Kalitesiz, iletişimsiz ve berbat... İnsanlar parasıyla rezil olmak istiyorsa, ağızlarının tadının bozulmasını istiyorsa kesinlikle tavsiye ederim 10/0 fiyat performans...

2024:01:21 20:30:48
Nida Ukde SİLAHTAR

Nida Ukde SİLAHTAR

Böyle rezil bir yer yok verdiğim 7.30 pasta siparişine başlamamış bile daha 9 da teslim diyorlar reziller sizi bir de çirekeflik yapıp üste çıkmaya çalışıyorlar her seyleri kalitesiz bayat zaten bunlara pasta siparişiverende kabahat zatenEk yorumÇok terbiyesiz bir işletme müşreriyi karşılama yok müşretinin dedikleri dikkate almak yok 7.15 de pazar gününden salı sabah 7.30 için verdiğim şipariş 8.20 de teslim alamaya gittim hala yapılmamıştı hala üste çıkamaya çalısıyorsunuz personeliniz kağıda yanlıs yazmış teslim saatini müşteriyi suçluyorsunuz zamanında böylemiydi rahmetli ibrahım bey varken yazık gercekten damak bitmiş.

2023:09:05 13:05:05
Melike

Melike

Sahipleri çok tatlı bir kadın çok ilgili insanlar müthiş lezzetleri var uzun yıllardır gidiyorum kadının yonettıgı en güzel yer ımalathanesıne şeffaflıkla görmeme izin verdı temızlıklerıne hayranım

2023:09:05 05:59:27
Yılmzel Nuray

Yılmzel Nuray

Seçenek çokOturma alanı mevcutÇalışanlar kibar ve ilgiliPoğaça damak tadına uymadı ama kötü de değil idare eder .

2022:09:27 13:06:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 06:30–23:30
  • Salı 06:30–23:30
  • Çarşamba 06:30–23:30
  • Perşembe 06:30–23:30
  • Cuma 06:30–23:30
  • Cumartesi 06:30–23:30
  • Pazar 06:30–23:30

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı