Falez pastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Falez Pastanesi Bolu

Falez Pastanesi, Bolu şehrinde hizmet veren köklü bir pastane ve kafe işletmesidir. 1990 yılında açılan pastane, o günden bu yana lezzetli tatlıları ve sıcak içecekleriyle müşterilerine hizmet vermektedir.

Tarihçe

Falez Pastanesi, Bolu'nun en eski pastanelerinden biridir. Geleneksel tatlı ve pasta tariflerini modern dokunuşlarla birleştirerek müşterilerine benzersiz lezzetler sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Falez Pastanesi, kaliteli malzemeler kullanarak ürettiği ürünleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Tatlı ve tuzlu atıştırmalıkların yanı sıra çay ve kahve çeşitleri de mevcuttur.

Önemli Özellikler

  • Geniş ve ferah iç mekan
  • Deneyimli ve güler yüzlü personel
  • Özel gün pastaları ve catering hizmeti
  • Haftanın her günü açık
Falez Pastanesi, lezzetli tatlıları ve sıcak içecekleriyle hem yerel halkın hem de turistlerin tercih ettiği bir mekandır. Kaliteli hizmet anlayışı ve uygun fiyat politikasıyla herkesi memnun etmeyi hedeflemektedir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Falez pastanesi Yorumlar - 1

user226244

Bolu Falez pastanesi Fırın'da yaptığımız alışverişten çok memnun kaldık. Çeşitli lezzetlerin bulunduğu pastanede taze ve kaliteli ürünlerle karşılaştık. Personelin ilgisi de oldukça iyiydi. Fırının temizliği ve düzeni de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğimiz bir mekan oldu. Puan : 5

28 Haziran 2024
Neriman Aydın

Neriman Aydın

Dün arkadaşım ve çocuklarımızla gittiğimiz mekan.Bir bayan ilgilendi bizimle asik suratlı bir şekilde salep istedik 2 tane ardından çocuklarımız için birer tane küçük salep istedik birtanesinden kıl çıktı kibarca söyledik içinden mi yoksa dışından mi çıktı dedi bize herkese.sonra çocuklarımız pasta istedi pastaları bakarken.camlara değmeyin oraya dokunma burayı elleme azarladı çocuklarımızı birer ta e.swker ve ekler aldık ekleri işte.edi çocuklar geri vermek istedik çocuğum elini.degdi diye almadı bu konuda bisey söylemedik ama üslup beden dili bizi çok.uzdu yoğun bir yer olsaydı yetisemedinyorgun o yüzden gergin olabilir diye düşünürdüm ama hanımefendi.bilgisayarxa dizi izliyordu muhtemel odur ki dizisini bölmek.durumunda kaldı bizim için ama yinede çocuklu ailelere karşı biraz daha anlayışlı olunmalı ki çocuklar geleceğiniz biz sosyal hayatta maalesef oteleniyoruz bu hanımefendi sagolsun bize bunu fazlasıyla hissettirdi 2 şeker 1 ekler 2 salep 1 küçük salep 200 TL gitmek.isteyen.olursa fiyatlar bu şekilde güleriz samimiyet maalesef kötü dövmekten beter etti bizi abla olsun sende sağol be abla ama eskiden daha güzeldi şimdi artık ne tavsiye ederim.nede giderim.

2023:12:11 06:28:11
ZAFER YÜCEL

ZAFER YÜCEL

Aileler için çok temiz çok sakin bir pastane, Naciye Hanım ve Erdal Bey'in müşterileri güler yüzle karşılamaları olsun, müşteri ile ilgilenmeleri olsun her şeyi ile mükemmel. Bolu'da 1 numara diyebileceğim mekanların arasındadır. Her çeşit ürünü harika, mutlaka deneyin :)

2022:10:18 19:37:25
Yasin DURDU

Yasin DURDU

Geçen kıymalı börek aldım bir tanede susamlı kaşarlı poğaça. Börek yağlı ve bayattı öğleye kadar midemi yaktı. Çıtırlığı yoktu. 2 porsiyon börek ve bir tane poğaçaya 100 TL para verdim. Et fiyatlarından haberiniz yokmu derseniz içinde 100 Gr kıyma ne var ne yoktu

2023:04:22 15:11:15
Alperen buğra Sarı

Alperen buğra Sarı

Kalitenin en uygun fiyata verildiği,üretimlerini kendilerinin yaptığını,hijyen,konusunda hasas olduklarını bizzat gördüm.Gönül rahatlığıyla ürünlerini alıyorum ve tüm çevremedekilerede adres olarak verdiğim tek adres FALEZ PASTANESİ!..

2022:12:14 08:17:28
ergün uslu

ergün uslu

Güler yüzlü ve iyi işletmeci

2023:11:14 21:44:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 07:00–23:00
  • Salı 07:00–23:00
  • Çarşamba 07:00–23:00
  • Perşembe 07:00–23:00
  • Cuma 07:00–23:00
  • Cumartesi 07:00–23:00
  • Pazar 07:00–23:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı