Melike Kaya Bakery

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Melike Kaya Bakery Bolu

Melike Kaya Bakery, Bolu şehrinde lezzetli ve taze fırın ürünleri sunan bir işletmedir. 1990 yılında açılan işletmemiz, uzun yıllardır müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat politikamız, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun ve rekabetçi fiyatlar üzerine kuruludur. Her bütçeye uygun seçenekler sunmaya özen gösteriyoruz.

İşletmenin Önemli Özellikleri:

  • Taze ve doğal malzemeler kullanılarak üretilen ürünler
  • Geniş ürün yelpazesi: ekmek çeşitleri, poğaçalar, börekler, tatlılar ve daha fazlası
  • Profesyonel ve deneyimli ekip
  • Hijyen kurallarına titizlikle uyulması
Melike Kaya Bakery, lezzetli ve sağlıklı fırın ürünleri arayan herkes için ideal bir tercihtir. Kaliteli malzemeler ve uzmanlıkla hazırlanan ürünlerimizle müşterilerimizi memnun etmeyi hedefliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Melike Kaya Bakery Yorumlar - 1

user225941

Bolu Melike Kaya Bakery Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Çeşitli lezzetlerin bulunduğu geniş bir menüleri var ve her şey çok taze ve lezzetliydi. Personel de son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Fırının temizliği de oldukça dikkat çekiciydi. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

27 Haziran 2024
Dilara Taşdemir

Dilara Taşdemir

Kruvasanları denemek için baby kruvasan tabağı aldık ve harikaydı tadı damağımızda kaldı denenecek çok lezzet var. Artık müdavimlerinden olacağız gibi duruyor. 😍Limonlu tartları ayrı bir lezzetti tatlı ve ekşinin uyumunu her zaman sevmişimdir 😊 ayrıca çikolatalı ve sade kruvasanlarını çok sevdim haftasonları muhakkak kahvaltı için alıyoruz ellerinize sağlık ☺️Ortam ferah, temiz, çalışanlar da güler yüzlü iyi ki evimize yakın bir yerde teşekkür ederiz 😇

2023:11:15 18:17:02
betül

betül

Rahatça oturarak saatlerce muhabbet edebileceğiniz bir mekan, henüz herhangi bir yiyeceğini tadımlamadım ama içecek içtik ortam,atmosfer çok güzeldi. Yürüyüş sonrası oturup keyifli vakit geçirilebilir:)

2023:10:31 21:16:54
Yurdanur Yorulmaz

Yurdanur Yorulmaz

Mükemmel bir mekan, 2 gidişimde toplam 4 farklı şey yedim hepsi de aşırı lezzetliydi. Ama kruvasanları bir şahane! Paris’te kruvasanı asıl yerinde yemiş biri olarak yediğim en iyi kruvasandı. Füme etli kruvasan sandviçleri, kruvasanın sandviç olmasına rağmen çıtırlığını kaybetmemiş olması, çok başarılı bir mekan. Servisleri de çok iyi, gelir gelmez sizinle ilgileniyolar ve çok kibarlar. Bayıldım, Bolu’daki herkes buraya mutlaka gitmeli 💯

2023:11:11 22:08:05
Merve Beyza

Merve Beyza

Çok tatlı çalışanların olduğu sade ve tertemiz dekorasyonlu bir tatlı mekanı. Gün sonunda artan ürünlerin boşa gitmediği ve kruvasanlarının bağımlısı olan bir köpek olduğuna da bizzat şahidim, köpeğin fotoğrafı ektedir 😄

2023:12:09 09:42:09
Gözde Güney

Gözde Güney

Kruvasanları çıtır çıtır, kahve çeşitlerini denedik çok lezzetli.Her şeyi kendileri yapıyorlar, sandviç ekmeklerini bile.Mekan çok modern, çalışanlar çok ilgili.Yolu düşene tavsiye ederim.🫶🏻🥳

2023:10:27 12:48:11

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–23:00
  • Salı 08:00–23:00
  • Çarşamba 08:00–23:00
  • Perşembe 08:00–23:00
  • Cuma 08:00–23:00
  • Cumartesi 08:00–23:00
  • Pazar 08:00–23:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı