Kumsal Bakery Cafe

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 37 Yorum Ekle

Kumsal Bakery Cafe Bolu

Kumsal Bakery Cafe, Bolu şehrinde lezzetli ve taze ürünleriyle müşterilerine hizmet veren bir kafe ve fırındır. 1995 yılında açılan işletme, uzun yıllardır Bolu halkına kaliteli ürünler sunmaktadır.

Tarihçe

Kumsal Bakery Cafe, geleneksel Türk fırın lezzetlerini modern bir şekilde sunmayı hedefleyen bir işletmedir. Yıllar içinde müşteri memnuniyetini ön planda tutarak büyümüş ve Bolu'nun en sevilen mekanlarından biri haline gelmiştir.

Fiyat Politikası

  • Kumsal Bakery Cafe, kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla sunmayı ilke edinmiştir.
  • Menüdeki ürünlerin fiyatları, her bütçeye uygun seçenekler sunacak şekilde belirlenmiştir.

Önemli Özellikler

  • Taze ve doğal malzemelerle hazırlanan ekmek ve pastalar
  • Geniş içecek menüsü ve kahve çeşitleri
  • Keyifli ve sıcak bir ortam
Kumsal Bakery Cafe, lezzetli ürünleri, uygun fiyatları ve samimi atmosferiyle Bolu'da tercih edilmesi gereken bir mekandır. Misafirlerine her zaman en iyiyi sunmayı hedefleyen işletme, kaliteli ve lezzetli bir deneyim yaşatmak için çalışmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Kumsal Bakery Cafe Yorumlar - 1

user225931

Bolu Kumsal Bakery Cafe Fırın'da harika bir deneyim yaşadım. Çalışanlar son derece ilgili ve güleryüzlüydü. Fırından çıkan taze ekmekler ve poğaçalar enfesti. Kahveleri de oldukça lezzetliydi. Atmosferi de çok hoştu, kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

27 Haziran 2024
betül

betül

Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine geldikk Antep Fıstıklı ve Yaban Mersinli Kruvasan yedik gerçekten tatları muhteşemdi🫶🏻 Masaya gelmesiyle bitmesi bir oldu. Ortam çok hoş minik bi kafe yılbaşı için çok tatlı dekorasyonlar yapılmış, çalışanlar çok ilgili ve güleryüzlü 🌸 Kruvasan fiyatları 150-200₺ arasında, porsiyonlar çok büyükk çok rahat 2 kişi yiyilebilirr

2023:12:19 20:51:11
Damla Erdim Bayraktar

Damla Erdim Bayraktar

Başka bir mekana tatlı yemeye gidecekken haritalarda ismi dikkatimizi çektiği için burayı tercih ettik 🙈 Çünkü canımız kızımız Kumsal 🥰Çalışanlar çok çok çoook sıcak kanlı ve güler yüzlüler. Bolu’da yaşıyor olsak kesinlikle müdavimi olacağımız harika lezzetli beyaz çikolatalı brownieleri var 😍 Daha iyisini yemedim diyebilirim.Tek olumsuz fikrim filtre kahvenin soğuk olmasıydı ama Brownienin lezzeti onu düşündürtmedi.Mekan oldukça hoş dekore edilmiş, ferah bir görünümü var.Fiyatlar aşırı uygun hele İstanbuldan gidiyorsanız çok çok uygun 😅🙊Kesinlikle gitmelisiniz 🤩

2023:09:16 22:56:11
Semih uçak

Semih uçak

Güler yüzlü hizmet, tatlılar mükemmel özellikle kruvasanları harika. Kullanılan çikolata kaliteli kremanın kıvamı lezzeti yerinde. Boluya her geldiğimizde kesinlikle uğradığımız butik cafe. Kruvasanlar taze yapılıyor o yüzden biraz beklemek durumunda kalıyorsunuz ama bu lezzete değer doğrusu. Beyaz çikolatalı brownisi hafif şeker oranı iyiydi. Magnoliası sıradan buldum. Favorim kumsal kruvasan. Fiyatlar bu lezzete göre gayet makul.

2023:08:05 20:01:42
Yusuf Danış

Yusuf Danış

-Kruvasanın meyveleri ve çikolatası güzeldi. Ancak hamuru çok çıtırdı. Biraz daha yumuşak olabilirdi. Çıtır olduğu için yemesi de zordu.-Brownieleri çok güzeldi. Farklı çeşitlerde brownieleri vardı. İlk defa tahinli yedim, fena değildi.-Cafe’nin ortamı çok güzel ve ferah.

2023:07:09 21:14:48
Batuhanın Sihirli Dünyası

Batuhanın Sihirli Dünyası

Küçük salaş güzel bir mekan kuruvasanlar gerçekten ama gerçekten harika kesinlikle tavsiye ederim fiyat aslında normalde insana biraz pahalı gelebiliyor ama bu lezzete bu fiyat gayet normal. Çikolatalı brownise de harika

2023:02:14 13:20:42

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 09:00–00:00
  • Salı 09:00–00:00
  • Çarşamba 09:00–00:00
  • Perşembe 09:00–00:00
  • Cuma 09:00–00:00
  • Cumartesi 09:00–00:00
  • Pazar 09:00–00:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı