Görüntülenme - 17 Yorum Ekle

Özdilek Bolu AVM

Özdilek Bolu AVM, Bolu şehrinde alışveriş ve eğlence deneyimini bir arada sunan bir alışveriş merkezidir. 2010 yılında hizmete açılan AVM, geniş ürün yelpazesi ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş ortamı sunmaktadır.

Tarihçe

Özdilek Bolu AVM, Özdilek Holding tarafından inşa edilmiş olup, şehrin önemli alışveriş merkezlerinden biri haline gelmiştir. AVM, modern mimarisi ve konumuyla Bolu'nun önemli buluşma noktalarından biri olmuştur.

Fiyat Politikası

Özdilek Bolu AVM, her bütçeye uygun fiyat seçenekleri sunmaktadır. AVM içerisinde yer alan mağazalar, indirim ve kampanyalarla müşterilerine avantajlı alışveriş imkanları sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş ürün yelpazesi
  • Kaliteli markaların yer aldığı mağazalar
  • Restoran ve kafe seçenekleri
  • Sinema ve eğlence alanları
Özdilek Bolu AVM, alışveriş tutkunları için ideal bir destinasyondur. Geniş ürün yelpazesi, kaliteli hizmet anlayışı ve avantajlı fiyat politikasıyla müşterilerine keyifli bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Bolu'da alışveriş ve eğlence arayan herkesi Özdilek Bolu AVM'ye bekliyoruz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bolu Merkez Özdilek Bolu AVM Yorumlar - 1

user225648

Bolu Özdilek Bolu AVM Havaalanı oldukça modern ve kullanışlı bir havaalanı. Temiz ve düzenli bir şekilde hizmet veriyor. Mağazaları ve restoranlarıyla da oldukça zengin bir alışveriş ve yeme içme seçeneği sunuyor. Ancak bazen yoğun saatlerde uzun kuyruklar olabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

27 Haziran 2024
H. S

H. S

Bir avm de bulabileceğiniz herşey mevcut. Otopark, oto yıkama mevcut. İçeride market ürünleri haricinde giyim, ayakkabı, araç aksesuar, restoran, ev tekstil ürünleri, mescit ve çocuk oyun alanı mevcuttur. Özellikle tuvalet ve mescidi tertemiz, abdest alma yeri var. Teşekkürler..

2023:12:26 08:41:04
Özcan Aslanoğlu

Özcan Aslanoğlu

Kendim adıma içeride bulunan oyun parkı vardı oraya girmek gerekti. Ama yorum olarak sadece oyun parkı diğer yerlere göre hem fiyat hemde icerideki görevlilerin ilgisi oldukça hoş du tüm çocuklar la ilgileniyor görevliler gayet memnun kaldım Özdilek bölümü için ayrıca gezince yorum yaparım.

2023:06:09 20:10:12
ferdal erdoğan

ferdal erdoğan

Merhaba bugün benim oğlum Ankara'dan 10 otobüsüyle memleketimiz olan bolu'ya tatil için gelmiştir otogarda inip ordanda tek başına Mengen dolmuş una binmeden 12 yaşındaki oğlum Özdilek mağazasına alışveriş için girmiştir alışverişini tamamladıktan sonra kasalardan ödemesini yapıp çıkarken cihaz alarm vermiştir o sıradaki güvenlik oğlumu durdurup üstünü aramak için kollarını kaldırıp havaya üstünü aramıştır ama üstünde bir şey bulamayınca çantasına da bakmak istemiş çantasına da baktırmış oğlum hiçbir şey bulamamış aldıklarından haricinde benim çocuğumun böyle bir şekilde bir şey yapmayacağına eminim ve de oradan çıkarken güvenlik özür bile dilememiş insan benim çocuğumun psikolojisi ne olacak şimdi bana bunu anlattı çok üzüldüğünü ve çok rencide olduğunu insanların içinde arandığını tamam öyle bir şey yaptıysaniz tamam aradınız ama neden orada çocuğun gönlünü almıyorsunuz o çocuk bu mağazaya tekrarında böyle bir şey yaşayacağım diye girebilir mi bu kadar terbiyesiz bu kadar bilgisiz bir güvenlik ekibiyle nasıl çalışırsınız bu konuda bana geri dönüş yapmanızı istiyorum yani sadece benim çocuğum için değil bütün oraya gelen insanlar içinde veya çocuklar için de ya kusura bakmayın özür dileriz Bir yanlış anlaşılma oldu deyip veya oradan bir çikolatadır veya bir şeydir buyurun bu bizim size hediyemizdir deseniz o çocuğun gönlünü alsanız öyle bir şey daha güzel olmaz mı biz çok kırıldık bu konuda ben şu an bolu'ya geldiğimde bu olayı müdürünüzde yüz yüze görüşmek istiyorum

2023:11:14 20:23:00
Mehmet Çalışkan

Mehmet Çalışkan

Bugün öğle yemeği ni burada yedim mercimek çorbası katı ve tuz oranı çoktu canımın içindeki salatalıklar erimişti neyse yemeğim bitti taytılında Şef garson yazan arkadaş boşları toplarken sanki benimle kavga etmiş gibi ne afiyet olsun ne Bi tebessüm başka Bi isteğiniz var mı hiçbişey biz ailecek burayı seviyoruz ama bu şekil tutumlar hoş değil hüseyin bey in nekadar memleket sevdalısı olduğunu biliyorum elini öpüp tanışmıştım var bu tür şeyleri düzeltmek bizim elimizde teşekkür ederim

2023:12:25 12:19:51
Duygu Kayacık

Duygu Kayacık

Marketi uygundu bişey diyemem ama içinde bulunan Sefahat kafe felaket pahalı bı yer. Fırsat bulunca kaziklamaya yer ariyrlar. 2 tabak ciğer bı tabak pilava 460 TL para ödedik. Yuh yani. Sanırsın ciğeri kilo ile önümüze koydular. Valla çok yazık

2023:12:10 17:57:33

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 10:00–22:00
  • Salı 10:00–22:00
  • Çarşamba 10:00–22:00
  • Perşembe 10:00–22:00
  • Cuma 10:00–22:00
  • Cumartesi 10:00–22:00
  • Pazar 10:00–22:00

Bolu Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Tüm İşletmeleri Gör

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı