Anadolu İmam Hatip Lisesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 23 Yorum Ekle

Anadolu İmam Hatip Lisesi Bitlis

Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bitlis şehrinde eğitim veren köklü bir okuldur. 1985 yılında kurulan okul, öğrencilere dini ve genel eğitim imkanı sunmaktadır. Okul, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra manevi değerlere de önem vermektedir.

Fiyat politikası: Okul, eğitim hakkını her öğrenciye eşit şekilde sunmayı amaçlamaktadır. Bu nedenle, eğitim ücretleri oldukça makul seviyelerdedir.

  • Öğrencilere dini ve genel eğitim imkanı sunar.
  • Akademik başarıların yanı sıra manevi değerlere de önem verir.
  • Öğrencilerin sosyal ve kültürel gelişimine katkıda bulunur.
Anadolu İmam Hatip Lisesi, öğrencilerin hem akademik hem de manevi yönden gelişimlerine katkıda bulunarak onları geleceğe hazırlar. Nitelikli eğitim kadrosu ve modern eğitim olanaklarıyla öne çıkan okulumuz, öğrencilerin potansiyellerini en üst seviyede kullanmalarını sağlar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez Anadolu İmam Hatip Lisesi Yorumlar - 1

user224833

Okulun eğitim kalitesi oldukça yüksek, öğretmenler öğrencilere ilgi ve destekleriyle ön plana çıkıyor. Okulun fiziki koşulları da oldukça iyi durumda. Ancak sosyal etkinliklerin daha fazla olması ve öğrencilerin daha çok motive edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Genel olarak başarılı bir okul.

26 Haziran 2024
Esmnr Akbaba

Esmnr Akbaba

Okulun ögretmenleri gerçekten çok iyi ve okulda gerçekten çok güzel fakat yeni gelenler biraz okulun kurallarında zorlanabiliyor ama zamanla alışılıyor :)

2022:09:20 20:08:46
Erhan Dalgalan

Erhan Dalgalan

Eğitimi,ortamı ve öğretmenleri bakımından çok iyi bir okul ve bu okul İYİKİLERİMDEN oldu👍🙏

2022:01:02 20:34:28
Gulcihan Kaynak

Gulcihan Kaynak

Bence çok güzel bir okul

2020:10:06 20:36:08
İsa Çalış

İsa Çalış

Çok iyi

2022:01:01 10:47:49
Senay Inan

Senay Inan

Harika okul bence 😉😉😁😀💙

2018:11:24 15:06:56

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı