BİTLİS ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 24 Yorum Ekle

Bitlis Özel Eğitim Anaokulu

Bitlis Özel Eğitim Anaokulu, çocuklara özel eğitim hizmetleri sunan bir kurumdur. Anaokulu, çocukların bireysel gelişimlerini destekleyerek onların sosyal, duygusal ve zihinsel becerilerini geliştirmeyi amaçlar.

Tarihçe

Bitlis Özel Eğitim Anaokulu, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli eğitim anlayışı ve deneyimli kadrosuyla çocukların eğitimine katkıda bulunmaktadır.

Fiyat Politikası

Bitlis Özel Eğitim Anaokulu, eğitim hizmetlerini sunarken uygun fiyat politikası benimsemektedir. Ailelerin ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak makul fiyatlarla hizmet sunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman eğitim kadrosu
  • Bireysel gelişimi destekleyen eğitim programları
  • Modern ve güvenli eğitim ortamı
  • Çocukların yaratıcılığını ve özgüvenini geliştiren aktiviteler
Bitlis Özel Eğitim Anaokulu, çocukların bireysel ihtiyaçlarına uygun eğitim programları ve deneyimli kadrosuyla tercih edilmesi gereken bir kurumdur. Çocukların sağlıklı bir şekilde gelişimlerini destekleyen bir ortam sunar.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez BİTLİS ÖZEL EĞİTİM ANAOKULU Yorumlar - 1

user224772

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, öğretmenler ilgili ve deneyimli. Çocukların eğitimine önem veriliyor ve her biri bireysel olarak ilgileniyorlar. Eğitim programı da oldukça başarılı ve çocukların gelişimine katkı sağlıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

26 Haziran 2024
Cesim Yazı

Cesim Yazı

2023:03:23 09:30:41

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı