Bitlis Eren Üniversitesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 20 Yorum Ekle

Bitlis Eren Üniversitesi

Bitlis Eren Üniversitesi, 2007 yılında kurulan bir devlet üniversitesidir. Üniversite, eğitim, araştırma ve topluma hizmet misyonu doğrultusunda gençlere yüksek kaliteli eğitim imkanları sunmaktadır.

Tarihçe

Bitlis Eren Üniversitesi, Bitlis'in tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkmak amacıyla kurulmuştur. Üniversite, bölgenin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkıda bulunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

Bitlis Eren Üniversitesi, öğrencilere adil ve uygun fiyatlarla eğitim imkanı sunmaktadır. Burs ve öğrenim kredisi gibi desteklerle öğrencilerin maddi yükünü hafifletmeyi amaçlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Çeşitli lisans ve lisansüstü programları sunar.
  • Modern kampüs olanakları ve laboratuvarlarla donatılmıştır.
  • Uzman akademik kadrosu ile öğrencilere kaliteli eğitim verir.
  • Topluma hizmet odaklı projeler yürütür.
Bitlis Eren Üniversitesi, bölgenin eğitim ihtiyacını karşılamak ve gençlere geleceklerinde başarıya ulaşmaları için gerekli destekleri sağlamak amacıyla tercih edilmelidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez Bitlis Eren Üniversitesi Yorumlar - 1

user224499

Okulun fiziksel koşulları oldukça iyi, öğretmenler ilgili ve donanımlı. Öğrencilere sağladıkları eğitim kaliteli ve çocukların gelişimine önem veriyorlar. Ancak okulun bahçesi biraz küçük ve oyun alanları yetersiz. Genel olarak başarılı bir okul.

26 Haziran 2024
Şükrü A.

Şükrü A.

Yerleşme olarak temiz ve düzenli bir yer kampüs içinde alışveriş yapabileceğiniz bir market var. Ayrıca öğrenciler için kız ve erkek yurtları var. Kampüs içinde inşaat faaliyetleri ile büyümeye devam ediyor. Kışın kampüs içi servis kaldırılıyor

2022:11:17 18:26:29
Ayşegül “Ayşe onat”

Ayşegül “Ayşe onat”

Doğunun incisi tarih kokan manevi havası insanı rahatlatan bir güzel memleket 🌹 olumsuz gibi sayılacak bir yönü kışları çok soğuk olması.. unutulmamalıdır ki her nimetin bir külfeti var

2021:11:05 14:09:25
Zeynep Fidan

Zeynep Fidan

Üniversite olarak gayet güzel bir konum, öğrencilerin burada okumalarını tavsiye ederim

2023:12:30 19:30:54
Yakup ŞAHİN

Yakup ŞAHİN

Bu üniversitesinin bir ferdi olmaktan mutluluk duyuyorum. Öğrenci yurtları özel yurt konseptinde. Kütüphane, yemekhane, rektörlük vs hepsi yürüme mesafesinde. Kışın kar yağışları hayatı olumsuz etkiliyor ancak bahar ve yazın inanılmaz bir yer. Türkiye'de buranın kalitesinde bir hava yok. Öğrenciler için sosyal imkanlar gün geçtikçe gelişiyor. Kampüs içinde kayak merkezi olan tek üniversiteyiz. Eğitim kalitesi öğrencinin talebine bağlı. Akademisyenlerin çoğu yurt dışı doktoralı.talep eden öğrenciler bu kampüste roket yapıp uzaya gönderilir. Üstelik eren holding burs veriyor kyk burlarının üç katına yakın.

2022:05:15 17:11:09
Mehmet Ali Gündemir

Mehmet Ali Gündemir

Bitlis Eren Üniversitesinde Eğitim Görmekten Kıvanç Duyuyorum. Doğa İle İç İçe Olması Benim Açımdan Son Derece Müthiş, Güzel Bir Üniversite..

2022:10:21 22:05:55

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–17:00
  • Salı 08:00–17:00
  • Çarşamba 08:00–17:00
  • Perşembe 08:00–17:00
  • Cuma 08:00–17:00
  • Cumartesi Kapalı
  • Pazar Kapalı

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı