Yalnızçamlar Köyü İlkokulu

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Bitlis Yalnızçamlar Köyü İlkokulu

Yalnızçamlar Köyü İlkokulu, Bitlis ilinde eğitim hizmeti veren bir okuldur. Köyde bulunan çocuklara eğitim imkanı sunan okul, kaliteli eğitim anlayışıyla bilinmektedir.

Tarihçe

Yalnızçamlar Köyü İlkokulu, 1990 yılında köy halkının desteğiyle açılmıştır. O günden bu yana köydeki çocuklara eğitim hizmeti sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Yalnızçamlar Köyü İlkokulu, eğitim hizmetini ücretsiz olarak sunmaktadır. Okul, her çocuğun eğitim hakkına erişebilmesi için hiçbir ücret talep etmemektedir.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli eğitim kadrosu
  • Modern eğitim materyalleri
  • Öğrenci odaklı eğitim anlayışı
Yalnızçamlar Köyü İlkokulu, her çocuğun eğitim hakkına erişebilmesi için ücretsiz eğitim imkanı sunmaktadır. Kaliteli eğitim kadrosu ve modern materyalleriyle öğrencilerin başarılı olmalarını desteklemektedir. Bu nedenle Yalnızçamlar Köyü İlkokulu, tercih edilmesi gereken bir eğitim kurumudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez Yalnızçamlar Köyü İlkokulu Yorumlar - 1

user224480

Okulun fiziksel koşulları çok iyi değil ancak öğretmenlerin özverili çalışmaları sayesinde öğrencilerin eğitim kalitesi oldukça yüksek. Okulun çevresi de doğal güzelliklerle çevrili, öğrenciler için harika bir ortam. Ancak eksikliklerin giderilmesi gerekiyor.

26 Haziran 2024

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı