Bitlis POMEM

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 65 Yorum Ekle

Bitlis POMEM

Bitlis POMEM, Polis Meslek Eğitim Merkezi'nin kısaltmasıdır. Bu merkez, polis adaylarının eğitim aldığı ve mesleklerine hazırlandığı bir kurumdur.

Tarihçe

Bitlis POMEM, 2005 yılında kurulmuştur. Kuruluşundan bu yana binlerce polis adayını eğiterek Türk Polis Teşkilatı'na kazandırmıştır.

Fiyat Politikası

Bitlis POMEM, eğitim hizmetlerini ücretsiz olarak sunmaktadır. Polis adaylarına eğitim, konaklama ve yemek gibi imkanlar ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Modern eğitim olanakları
  • Deneyimli eğitmen kadrosu
  • Pratik eğitim imkanları
  • Disiplinli ve güvenli ortam
Bitlis POMEM, polis adayları için en iyi eğitim imkanlarını sunan bir kurumdur. Modern olanakları, deneyimli eğitmenleri ve disiplinli ortamıyla polis adaylarının tercih sebebidir.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bitlis Merkez Bitlis POMEM Yorumlar - 1

user224352

Bitlis Bitlis POMEM Polis, eğitim ve donanım konusunda oldukça başarılı bir kurum olarak bilinmektedir. Polis adaylarına gerekli eğitimleri vererek, onları başarılı bir şekilde yetiştirmektedirler. Ayrıca, fiziki koşulların da oldukça iyi olduğu bilinmektedir. Personelin disiplinli ve profesyonel bir şekilde çalıştığı da gözlemlenmektedir. Ancak, bazı durumlarda iletişim ve insan ilişkileri konusunda daha fazla çalışmalar yapılması gerektiği düşünülmektedir. Genel olarak başarılı bir kurum olarak değerlendirilebilir.Puan : 4

26 Haziran 2024
Bahar Acar

Bahar Acar

Lise bittikten sonra banada nasip olur inşallah 🇹🇷🇹🇷 Bitlis'ten Selamlar

2022:03:17 13:16:17
BERKAY ADIGÜZEL

BERKAY ADIGÜZEL

Güzel bir mekan, polıs olmak için elverişli bir kulüp

2020:07:19 09:53:38
Imoş YE

Imoş YE

iyiii

2021:04:23 20:36:25
RAMAZAN KAYA

RAMAZAN KAYA

2019:04:19 17:05:52
Edip Güvendik

Edip Güvendik

2022:02:15 12:14:43

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı