Best Van Tur

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 46 Yorum Ekle

Bitlis Best Van Tur

Bitlis şehrinde faaliyet gösteren Best Van Tur, 2005 yılında kurulmuş bir turizm şirketidir. Şirket, Van Gölü çevresindeki turistik bölgelerde tur hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

Best Van Tur, kurulduğu günden bu yana bölgenin turistik potansiyelini keşfetmeye ve ziyaretçilere unutulmaz deneyimler yaşatmaya odaklanmıştır. Profesyonel ve deneyimli rehberler eşliğinde düzenlenen turlar, misafirlerin bölgenin doğal güzelliklerini keşfetmelerini sağlamaktadır.

Fiyat Politikası

  • Uygun fiyatlarla kaliteli tur hizmeti sunma
  • Seçeneklere göre farklı fiyat aralıkları

Önemli Özellikler

  • Profesyonel ve deneyimli rehberler
  • Özel tur programları ve etkinlikler
  • Konforlu ulaşım imkanları
  • Yerel lezzetleri deneme fırsatı
Best Van Tur, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini keşfetmek isteyen herkes için ideal bir seçenektir. Profesyonel rehberler eşliğinde yapılan turlar, unutulmaz anılar biriktirmenize yardımcı olacaktır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bitlis Merkez Best Van Tur Yorumlar - 1

user223317

Bitlis Best Van Tur Hafif Ray İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir hizmet sunuyor. Personellerin ilgili ve yardımsever olması da memnuniyet verici. İstasyonun konumu da oldukça merkezi ve ulaşım açısından kolaylık sağlıyor. Ancak bazı zamanlarda kalabalık olabiliyor ve beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Genel olarak memnun kaldığım bir deneyim oldu.

25 Haziran 2024
Dilara öner

Dilara öner

Gördüğüm bildiğim en mükemmel firma musterisini yolda bırakmayan cani gönülden taşıyan bir firma özellikle bitlis firma subesinde ki serkan bey ... size cok Tesekur ederim sizinle seyahat ettiğim icin mutluyum . Yardımlarınız hos karşılaşmanız beni mutlu kıldı... kalın saglicakla 5 yıldızı hakediyorsunuz ...

2023:02:20 10:46:52
Yaprak Sanatçısı

Yaprak Sanatçısı

Yolcularını mağdur etmemek için uğraşan bir ekip var.ben memnun kaldım.

2023:07:13 20:53:14
BEHRA WANI

BEHRA WANI

Doğunun kaliteli bir firması verilen saatte varması harika

2023:07:17 09:51:38
Berna Erdoğan

Berna Erdoğan

Baştan sona tam bir pişmanlık. Uçak saatleri tutmadığı için mecbur bindim ama hayatımda yaşadığım en kötü tecrübelerden. Yolcular çok kaba çok saygısızdı ve personelde yeteri uyarıyı göstermedi. Sürekli ben uyarı verdirmek durumunda kaldım. Rahva denen yerde de kendini bilmez bir servisçi beni boşu boşuna 75 dakika kadar bekletti. Mecbur kalsam bir daha asla seçmem.

2022:06:05 15:47:46
Bilal Çakmak

Bilal Çakmak

Özellikle kargosu çok ucuz ve emanetinizi yazıhaneye bırakıyorlar

2023:09:14 19:17:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı