Bitlis tatvan Devlet Hastahanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 29 Yorum Ekle

Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi

Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi, Bitlis ilinin Tatvan ilçesinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, genel sağlık hizmetleri sunmakta olup, acil servis, poliklinikler, ameliyathane ve yoğun bakım üniteleri bulunmaktadır.

Tarihçe

Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi, 1995 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana bölge halkına kaliteli sağlık hizmeti sunmaktadır. Sürekli olarak teknolojik gelişmeleri takip eden hastane, personelinin sürekli eğitimine önem vermektedir.

Fiyat Politikası

  • Hastanemiz, SGK anlaşmalı bir kuruluş olup, hastaların tedavileri genellikle SGK tarafından karşılanmaktadır.
  • Özel muayene ve tetkikler için ise belirlenmiş fiyat listesi bulunmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi, bölgenin en önemli sağlık kuruluşlarından biridir. Kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla hastalarına güvenli ve etkili tedaviler sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bitlis Merkez Bitlis tatvan Devlet Hastahanesi Yorumlar - 1

user223146

Bitlis Bitlis tatvan Devlet Hastahanesi oldukça temiz ve düzenli bir hastane. Personellerin ilgisi ve hastalarla olan iletişimleri oldukça başarılı. Hastane içerisindeki donanım ve ekipmanlar da oldukça yeterli. Ancak bazı zamanlarda yoğunluktan dolayı bekleme süreleri uzayabiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

25 Haziran 2024
Yunus Çelik

Yunus Çelik

Türkiye'deki diğer bir çok hastanede yaşanan probleme benzer bir şekilde yoğunluk üst düzeyde. buna rağmen hastanedeki doktorların çoğu nazik ve işinin ehli insanlar. fakat hemşireler ve diğer hastane çalışanları için aynı şeyi söylemek mümkün değil. devlet tarafından ağır denetimlere ihtiyaç duymakta umarım düzeltilir.

2023:08:02 12:49:35
Ayhan Yeşil

Ayhan Yeşil

Koskoca hastanede doktor yok.... koskoca hastanede sadece birtane iletişim numarası var onuda açan yok...

2022:04:20 08:32:30
Metin Acar

Metin Acar

Güler yüz ve nezaket yok

2023:05:25 11:59:09
Hilal Tunç

Hilal Tunç

Merkeze çok uzak

2018:02:03 12:13:01
Hamza Zana

Hamza Zana

2017:12:04 07:36:27

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı