Adabağlı Subhan Petrol

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Bitlis Adabağlı Subhan Petrol

Adabağlı Subhan Petrol, Bitlis şehrinde faaliyet gösteren bir akaryakıt istasyonudur. 1995 yılında kurulan işletme, yıllardır müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

1995 yılında kurulan Adabağlı Subhan Petrol, o günden bu yana bölgedeki en güvenilir akaryakıt istasyonlarından biri olmayı başarmıştır. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan işletme, kaliteli yakıt ve hızlı hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

Adabağlı Subhan Petrol, rekabetçi fiyatları ile müşterilerine ekonomik bir seçenek sunmaktadır. Ayrıca düzenli olarak yapılan kampanyalar ve indirimlerle müşterilerine avantajlar sağlamaktadır.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli yakıt
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
  • Rekabetçi fiyatlar
  • Kampanyalar ve indirimler
Adabağlı Subhan Petrol, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır. Güvenilir yakıt ve ekonomik fiyatlarla tercih edilen bir akaryakıt istasyonudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Tatvan Adabağlı Subhan Petrol Yorumlar - 1

user222967

Adabağlı Subhan Petrol Benzin İstasyonu oldukça temiz ve düzenli bir istasyon. Personelleri de oldukça ilgili ve yardımsever. Yakıt fiyatları da diğer istasyonlara göre oldukça makul. Araç bakımı ve temizliği konusunda da gayet titizler. Kesinlikle tercih edilebilecek bir istasyon.

25 Haziran 2024
Seyyah Çiftci

Seyyah Çiftci

Şehri yürüyerek geçerken şehrin doğu çıkışında sol tarafta bulunan Turkish Oil marka petrol. Lavabolari çok temiz düzenli. Ücretsiz çay ikramları mevcut. Petrol alanı içerisinde Sübhan restorant adında restoran mevcut. Hemen yan tarafında ise A101 mağazası var.

2022:05:26 08:18:38
Kadir Aksoy

Kadir Aksoy

Yaklaşık olarak 2,3 yıldır yolumun üstünde olduğu için oradan yakıt alıyorum şu ana kadar herhangi bir problem yaşamadım bu yol güzergahında en uygun LPG ve motorin fiyatını bu işletme veriyor yanlız eskiden belirli bir limitte yakıt alındığı zaman yıkama ücretsiz idi şu an ücretli buda sabit müşteriler için kötü bence işletme sahiplerinin bu durumu tekrar gözden geçirmeleri lazım?

2023:06:13 10:43:03
Cemal Tatlı

Cemal Tatlı

Kaliteli bir hizmet

2023:11:18 12:40:40
Cengiz Yürek

Cengiz Yürek

Bulunduğu konum ulaşılabilir düzeyde. Tatvan çıkışı/girişi olması nedeniyle yakıt endişesini ortadan kaldırıyor. İstasyon sahasında A101 market ve güzel yemekler yapan Süphan Restaurant bulunuyor. Restaurantın yemeklerini denemenizi tavsiye ederim.

2022:07:15 18:48:47
Hüsnü KOÇAK (Ahlatsevdalısı)

Hüsnü KOÇAK (Ahlatsevdalısı)

Güler yüzlü personeli sürekli indirim uygulanan rahaıkla yakıt alabileceğiniz ve ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz bir petrol istasyonu

2022:08:29 12:38:24

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bitlis Tatvan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Benzer İşletmeler :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı