Bitlis Tatvan 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 22 Yorum Ekle

Bitlis Tatvan 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi

Bitlis Tatvan 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, Bitlis şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Aile sağlığı merkezi olarak, genel sağlık hizmetleri sunmaktadır ve hastaların temel sağlık ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Bitlis Tatvan 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana bölge halkına kaliteli sağlık hizmetleri sunmayı ilke edinmiştir.

Fiyat Politikası

Bitlis Tatvan 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, kamu sağlık kuruluşu olması nedeniyle hizmetlerini ücretsiz veya düşük maliyetlerle sunmaktadır. Hastaların sağlık hizmetlerine erişimini kolaylaştırmak için fiyat politikasında hassas davranmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Genel sağlık hizmetleri sunmaktadır.
  • Deneyimli ve uzman sağlık personeli bulunmaktadır.
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı benimsemektedir.
Bitlis Tatvan 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi, bölge halkının sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için kaliteli ve güvenilir bir seçenektir. Uzman kadrosu ve hasta odaklı hizmet anlayışıyla tercih edilmesi gereken bir sağlık kuruluşudur.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bitlis Tatvan Bitlis Tatvan 2 Nolu Aile Sağlığı Merkezi Yorumlar - 1

user222126

Doktor oldukça ilgili ve alanında uzman biriydi. Muayene sırasında detaylı bir şekilde sorularıma cevap verdi ve gerekli tedaviyi önerdi. Hastalarıyla iletişimi çok iyi olan bir doktor olduğunu gözlemledim. Ayrıca, randevu saatinde bekletilmeden hizmet aldım. Memnun kaldım ve tekrar tercih edeceğim bir sağlık merkezi olduğunu düşünüyorum.Puan : 5

24 Haziran 2024
Fatih Yılmaz

Fatih Yılmaz

Doktorun hiç bişey bildiği yok ateş ölçüp birşeyin yok diye yolluyor aldıkları maaş haram zıkkım olsun

2023:09:19 08:16:58

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Tatvan 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı