Bitlis Devlet Hastanesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 30 Yorum Ekle

Bitlis Devlet Hastanesi

Bitlis Devlet Hastanesi, Bitlis şehrinde hizmet veren bir sağlık kuruluşudur. Hastane, geniş bir yelpazede sağlık hizmetleri sunmaktadır ve uzman doktor kadrosu ile hastalarına kaliteli bir sağlık hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.

Tarihçe

Bitlis Devlet Hastanesi, 1980 yılında hizmete açılmış olup, o günden bu yana sürekli olarak kendini geliştirmekte ve modern tıbbi teknolojileri hastalarına sunmaktadır.

Fiyat Politikası

Hastanenin fiyat politikası, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen standartlara uygun olarak belirlenmektedir. Hastanenin sunduğu hizmetlerin fiyatları, sağlık sigortası kapsamında veya nakit ödeme seçenekleri ile sunulmaktadır.

Önemli Özellikler

  • Geniş uzman doktor kadrosu
  • Modern tıbbi ekipmanlar
  • 24 saat acil servis hizmeti
  • Hasta odaklı hizmet anlayışı
Bitlis Devlet Hastanesi, kaliteli sağlık hizmeti sunan ve hastalarının sağlığını ön planda tutan bir kuruluştur. Uzman doktor kadrosu ve modern tıbbi ekipmanları ile hastalarına güvenilir bir sağlık hizmeti sunmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Tanıtım Videosu

Bitlis Merkez Bitlis Devlet Hastanesi Yorumlar - 1

user221986

Bitlis Devlet Hastanesi'nde bulunan doktorlar oldukça ilgili ve alanlarında uzmanlar. Benimle ilgilenen doktorum çok sabırlı ve detaylı bir şekilde muayenemi gerçekleştirdi. Hastanede genel olarak temizlik ve düzen oldukça iyi düzeydeydi. Tedavi sürecimde de her adımda beni bilgilendirdiler ve destek oldular. Kesinlikle güvenilir bir sağlık hizmeti sunuyorlar.

24 Haziran 2024
Abdurrahman Kaya

Abdurrahman Kaya

Bitlis devlet hastanesi nin adını oradaki doktorlar kötülüyor 12 01 2024 tarihinde acil servis inde bir doktor vardı ve tak yaptığı şey hastaları başından atıyor durumu ağır olan hastalara antibiyotik verip gönderiyordu bu doktorun tespit edilip gereğinin yapılmasını talep ediyoruz tüm Bitlis halkı olarak

2024:01:12 16:18:45
Imran

Imran

Hastanenin sunduğu hizmetten oldukça memnun kaldım. Personel son derece yardımsever ve ilgiliydi. Temizlik konusunda da oldukça özenli bir çalışma var. Ancak, randevu saatlerinin bazen uzun bekleme süreleri oluşturabildiğini gözlemledim. Bunun dışında, hastanenin teknik alt yapısı ve tedavi seçenekleri oldukça tatmin ediciydi. Gelişen teknolojiye uygun olarak sürekli kendini yenileyen bir kurum gibi görünüyor.

2023:12:04 19:19:07
Yasemin Özbek

Yasemin Özbek

Kadın doğum doktoruna gelmiştim. Bana tekrar randevu verdi bı haftaya kadar. randevu günümde geldiğim de nöbetinin olmadığı söylendi. Belki doktorun kafası dalgindi yanlış verdi randevuyu. Benim şikayetim danışma.. ben hizandan hastaneye geliyorum ne yazikki özel servisim de yok. her seferinde iki dolmuş değiştiriyorum buda bana en az beşyüz TL min gitmesine neden oluyor danişmayi her aradigimda ya çalıyor cevap vermiyor yada suratıma kapanıyor sadece doktorun orda olup olmadığını soracam hepsi bu dzahmet edip açsa git gel yapmam ilgilenirseniz çok sevinirim

2023:10:04 06:26:07
Vehbi Aslan

Vehbi Aslan

Bi kaç hafta bekleyip geç verilen (bir kaç hafta sonrasına)Dermatoloji polikliniğinden randevu aldık saat 16:00’a.Güroymaktan kalkıp geldik daha saat 16:02 iken danışmanlar hemen kapatıp gitmiş.Doktorda sanki zorla iş yaptırıyoruz gibi ağzından laf alıyoruz.Kızarak konuşuyor sorduğumuz sorulara.Devlet hastanesi zihniyetinde çalışıp kimseye yüz vermiyorlar.Yazık…

2024:01:03 13:43:04
Büşra Morkoç

Büşra Morkoç

Üroloji bölümünde,Üroflowmetri testi bulunuyormu? bulamadımda yardımcı olursanız sevinirim.

2024:01:20 11:08:31

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–05:00
  • Salı 08:00–05:00
  • Çarşamba 08:00–05:00
  • Perşembe 08:00–05:00
  • Cuma 08:00–05:00
  • Cumartesi 08:00–05:00
  • Pazar 08:00–05:00

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı