Hertz Adana Havalimanı Araç Kiralama

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 52 Yorum Ekle

Adana Seyhan Hertz Adana Havalimanı Araç Kiralama Yorumlar - 0

murat özder

murat özder

Gelmiş geçmiş en kötü araç kiralama tecrübemiz. Kur farkından dolayı saçma sapan bahanelerle randevumuzu iptal edip daha fazla para alabilmek için elinden geleni yapan , yeni güncel fiyatlardan araç iteleyen bir firma ve özellikle kendinisini akıllı sanıp insanları eşşek yerine koymaya çalışan titrek bir şube müdürü……….Daha vasat daha kötü bir firma olamaz …:.

2023:07:25 09:44:45
Selcuk UÇAR

Selcuk UÇAR

Mükemmel personel ilgili ve alakalı temiz titiz araçlar tek sorun havalimani içinde olmaması ama sizi araçla karşılayıp araçla uğurluyorlar Adnan bey ve ekibine teşekkürler

2022:03:30 13:52:47
Selcuk Ucar

Selcuk Ucar

İsmail bey ve ekibi ile her zaman ki gibi kusursuz hizmete devam ediliyor teşekkürler tüm çalışanlara

2023:02:10 13:46:21
Mustafa AKÜN

Mustafa AKÜN

hertz herzaman arac kiralamada tercih ettigim markadir hizmeti ve duruslugu on planda olan bir sirkettir...

2018:08:02 17:00:07
Tolga danışman

Tolga danışman

Gönül rahatlığı ile araç kiralayacağinız bir yer. Personel cok ilgili. 7/24 hizmet veriyor. İnternetten kiralamalarda indirimli fiyatlari oluyor.

2018:06:25 21:26:02

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı