ADANA FİLO

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 54 Yorum Ekle

Adana Seyhan ADANA FİLO Yorumlar - 0

Erdoğan Aktaş

Erdoğan Aktaş

Bünyamin bey gerçekten araba kiralama sırasında bizimle çok ilgilendi ve arabayı teslim etmeden önce fren balatalarına, motor yağı kontrolüne ve yeni lastik değişimine kadar her şeyi gözlerimin önünde yaptırdı. Ve böylece iyi bir his ile yola çıkabildik. Üzün mesafeli bir yolculuk yaptığımızdan dolayı ufak tefek pürüzler oluştu, fakat Bünyamin bey her seferinde bize telefonda yararlı bilgiler verebildi. Bu yüzden kendisine çok teşekkür ediyoruz.

2023:07:25 11:32:43
Seyf Ty

Seyf Ty

Daha önce başka yerde araç kiraladım ama ilk defa bukadar samimi birisiyle karşılaştım. Hiç tereddütsüz tekrar araç kiralarim burdan ve herkese tavsiye ederim. Başka yere gidip pişman olmayin. Ben artık buranın müdavimi olacağım.

2023:06:25 20:57:17
BURAYI TERKET

BURAYI TERKET

Yaklaşık bir ay araç kiraladım çok memnun kaldım, ilgilenen arkadaşlar samimi ve candan yine araç kiralasam buradan kiralarim

2023:05:31 16:23:20
Sergen BİLAK

Sergen BİLAK

Başta Bünyamin Bey olmak üzere firmadaki herkes çok ilgili. Adana’da gözünüz kapalı tüm samimiyetinizle güvenebileceğiz bir firmadır. Adana Filo saygılarla :))

2023:05:01 17:44:16
ayhan gezer

ayhan gezer

Bir firma ancak bu kadar profesyonel ve kaliteli olabilir. Adana oto kiralama hizmetlerinde kiraya verdikleri araçların yeniliği ve temizliğinden personelin tutumu ve profesyonelliğine kadar herşeyiyle süper bir rent a car firması. Herkese öneririm, memnun kalacaksınız.

2022:10:30 14:52:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı