KLAS OTO ÖZEL WOLKSVAGEN SERVİSi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 64 Yorum Ekle

Bitlis KLAS OTO ÖZEL WOLKSVAGEN SERVİSİ

KLAS OTO ÖZEL WOLKSVAGEN SERVİSİ, Bitlis şehrinde hizmet veren özel bir otomobil servisidir. Müşterilerine Volkswagen marka araçları için bakım, onarım ve yedek parça hizmetleri sunmaktadır.

Tarihçe

KLAS OTO ÖZEL WOLKSVAGEN SERVİSİ, 2005 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşterilerine güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

KLAS OTO ÖZEL WOLKSVAGEN SERVİSİ, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Hizmetlerin detaylı fiyatlandırması için müşteri temsilcileriyle iletişime geçilebilir.

Önemli Özellikler

  • Uzman ve deneyimli teknisyenler
  • Orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri odaklı yaklaşım
KLAS OTO ÖZEL WOLKSVAGEN SERVİSİ, Volkswagen marka araç sahipleri için tercih edilmesi gereken bir servistir. Kaliteli hizmet anlayışı ve uzman kadrosuyla müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Tatvan KLAS OTO ÖZEL WOLKSVAGEN SERVİSi Yorumlar - 1

user221343

Çok memnun kaldım, aracımı kısa sürede sorunsuz bir şekilde tamir ettiler. Personel çok ilgili ve profesyoneldi. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Haziran 2024
cenk çamlıca

cenk çamlıca

Aracımla ilgili sıkıntı için uğramıştım sağ olsunlar Fecri Usta ve onur usta gereken ilgi alaka gösterdiler. Tavsiye edilir ustalarİyi

2023:12:04 10:13:34
ismail GASER

ismail GASER

2014 Passat aracımdan gıcırtı sesi geliyordu. Birçok yerde arızayı tespit edemediler ve saçma sapan parça değiştiler. Sağolsun Fecri Usta arızayı şak diye buldu ve 1 saat içinde onardı. Teşekkürler Fecri Usta.

2022:04:19 08:49:46
YUNUS USTA

YUNUS USTA

Fecri Usta ve çalışan diğer arkadaşlar oldukça deneyimli ve kibar insanlar. Güler yüzlü olmaları ve işletmenin uygun fiyatları ayrıca bir güzellik.

2021:08:30 11:27:38
Bahattin Kara

Bahattin Kara

Çok yardımcı oldular Zonguldak tan geldim dedim. Teşekkür ederim Tatvan lı yeğğenlerime

2022:03:11 14:41:08
AHMET YASİN ÜSTÜNDAĞ

AHMET YASİN ÜSTÜNDAĞ

Çok iyi bir yer

2023:12:28 15:37:25

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Bitlis Tatvan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı