OTO KARACA

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 13 Yorum Ekle

Bitlis OTO KARACA

OTO KARACA, Bitlis şehrinde hizmet veren köklü bir otomotiv şirketidir. 1990 yılında kurulan firma, uzun yıllardır sektörde deneyimli ve güvenilir bir hizmet sunmaktadır.

Tarihçe

OTO KARACA, 30 yılı aşkın süredir Bitlis ve çevresinde otomotiv sektöründe faaliyet göstermektedir. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan firma, kaliteli hizmet anlayışıyla tanınmaktadır.

Fiyat Politikası

OTO KARACA, müşterilerine uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir. Fiyatlarımızı her zaman rekabetçi tutarak müşterilerimize en iyi hizmeti en uygun fiyatlarla sunmaktayız.

Önemli Özellikler

  • Kaliteli ve güvenilir hizmet
  • Uygun fiyatlar
  • Deneyimli ve profesyonel ekip
  • Geniş ürün yelpazesi
OTO KARACA, müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutarak kaliteli hizmet sunmaktadır. Uygun fiyatlarımız ve deneyimli ekibimizle müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Siz de güvenilir ve kaliteli bir otomotiv hizmeti arıyorsanız, OTO KARACA'yı tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Tatvan OTO KARACA Yorumlar - 1

user221335

Bitlis OTO KARACA Oto Tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımı teslim ettiğimde gerekli tamiratın hızlı bir şekilde yapıldığını gördüm ve memnun kaldım. Çalışanlar da oldukça ilgili ve yardımseverdi. Fiyatlar da oldukça makul düzeydeydi. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Haziran 2024
Murat ÖNALAN

Murat ÖNALAN

Herşeyiyle kusursuz hizmet, kusursuz işçilik, uygun fiyat, garantili ürün ve işçilik. Bosch kalitesiyle firmanın ilgi bilgi ve tecrübesi birleşince aracımı gönül rahatlığıyla bakım onarıma getirebiliyorum.

2023:11:16 14:17:08
Murat Küçükcelik

Murat Küçükcelik

Oto Karaca, gerek Bosch Car adının güvenirliği ve sağlamlığı gerekse çalışan fertlerin bilirkişiliği ve bununla beraber güler yüzü ve ilgi alakası nezdinde hizmet sunar. Yaklaşık 2 yıldır gittiğim, her sorunumla titizlikle ilgilenip, yapılan hizmetlerin sonuna kadar garantisini veren servis. Araçtan anlamayan bir birey olarak sorunlarımın dışındaki problemlerimi çözüp, eksiğini veya fazlasını da her zaman dile getirmiştir ustalarım. Maddi ve manevi konuda bu zamana kadar hiç bir zaman üzmeyen bu servise emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. İnsanın parasıyla rezil olduğu bu dönemde paranızla hizmet ve garanti bulacağınız bir servistir burası. Rabbim her zaman emeklerinizin karşılığını versin.

2023:11:29 14:42:45
Taner Gülten

Taner Gülten

Accent Era aracıma debriyaj balatası ve şanzıman yağı değişimi yaptırdım. Gayet ilgili alakalı müşteri memnuniyeti güzel bir iş yeri. Çalışanları olarakta hepsi güler yüzlü insanlar. Muhammet ustama ayrıca teşekkürler

2023:09:30 07:56:14
Adem Tota

Adem Tota

Tatvan'a yeni geldiyseniz ve aracımın bakımlarını nerede yaptıracağım diye düşünüyorsanız kesinlikle doğru adrese bakıyorsunuz. Kalitenin, güvenin, sağlam malzemenin, güler yüzün ve kaliteli işçiliğin tek adresi.👍😊

2023:11:22 14:30:15
Şiyar Ömgen

Şiyar Ömgen

Sizin gibi başarılı insanların bölgemize kattıkları gurur verici işinize olan bağlılığiniz guleryuzluluguz bize gosterdiginiz ilgi ve zaman için çok mutluyuz özellikle Muhammed beyin anlayış ve empatisi harikaydı sizinle sureklililgimizin devamini dilerim🙏🙏🙏

2023:10:03 20:38:14

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–20:00
  • Salı 08:00–20:00
  • Çarşamba 08:00–20:00
  • Perşembe 08:00–20:00
  • Cuma 08:00–20:00
  • Cumartesi 08:00–20:00
  • Pazar Kapalı

Bitlis Tatvan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı