AUTO KALE TATVAN OTO EKSPERTİZ

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 14 Yorum Ekle

Bitlis AUTO KALE TATVAN OTO EKSPERTİZ

Auto Kale Tatvan Oto Ekspertiz, Bitlis'in Tatvan ilçesinde faaliyet gösteren bir oto ekspertiz firmasıdır. Müşterilerine güvenilir ve kaliteli hizmet sunmayı ilke edinmiştir.

Tarihçe

Auto Kale Tatvan Oto Ekspertiz, 2010 yılında kurulmuştur. Kurulduğu günden bu yana müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hizmet vermektedir.

Fiyat Politikası

Auto Kale Tatvan Oto Ekspertiz, uygun fiyatlarla kaliteli hizmet sunmayı amaçlamaktadır. Fiyatlar, aracın marka, model ve ekspertiz hizmeti detaylarına göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Kapsamlı oto ekspertiz hizmeti
  • Deneyimli ve uzman ekspertiz kadrosu
  • Hızlı ve güvenilir hizmet anlayışı
  • Detaylı raporlama
Auto Kale Tatvan Oto Ekspertiz'i tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Uzman ekspertiz kadrosu ve kapsamlı hizmetleri ile aracınızın detaylı bir şekilde incelenmesini sağlayabilir, güvenilir bir alım veya satım işlemi gerçekleştirebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Tatvan AUTO KALE TATVAN OTO EKSPERTİZ Yorumlar - 1

user221249

Bitlis Auto Kale Tatvan Oto Ekspertiz Oto Tamir oldukça profesyonel ve güvenilir bir hizmet sunuyor. Aracımı buraya götürdüğümde gerekli kontrolleri hızlı bir şekilde yaptılar ve detaylı bir rapor sundular. İşlerini titizlikle yapan bir ekip olduklarını gördüm. Fiyat konusunda da oldukça makul bir ücret talep ettiler. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Haziran 2024
Yavuz Taş

Yavuz Taş

Yaklaşık 1 ay önce arabamızı burda eksper yaptık full paket kaporta boya ustasında sıkıntı yok yalnız motor mekanik ustası birşey bilmiyor direksiyon kutusu gitmiş 26 bin zararımız oldu. Yapan usta bunu nasıl fark etmemiş

2023:08:13 13:07:12
Bilal Avci

Bilal Avci

kesinlikle tavsiye ederim fiyatlarda uygun ve bütün arabaları yıkayıp öyle ekspertiz yaptılar mükemmel ötesi ömer ustaya selamlar

2023:06:11 09:01:07
Alperen Özen

Alperen Özen

Kenan Bey ve ekibine ilgi ve alâkaları için teşekkür ederim. Profesyonel bir expertiz. Yapılan yorumları ve değerlendirmeleri hakettiklerini düşünüyorum. Bölgede farklı seçenekler olmasına rağmen bu expertizi tercih ettim. Yanılmadım. Başarılarınızın devamını diliyorum.

2023:03:31 00:13:12
deoo akar

deoo akar

Çok ilgililer ve profesyonel ekip fiyatları makul expere almadan dış yıkama yapıp öyle alıyorlar Adana'dan geldim memnun kaldım

2023:05:05 09:11:11
Fatih İncel

Fatih İncel

Güler yüzlü personel isinin ehli ustalar hiç bir ayrıntıyı gözden kaçırmıyorlar ben Adana'dan gidip Tatvan auto kale oto ekspertize götürüp araca baktırdım beğendim misafir Perver ve çok kibar karşılandım son derece güvenilir herkese tavsiye ederim teşekkürler auto kale

2023:01:23 19:11:15

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 08:00–18:30
  • Salı 08:00–18:30
  • Çarşamba 08:00–18:30
  • Perşembe 08:00–18:30
  • Cuma 08:00–18:30
  • Cumartesi 08:00–18:30
  • Pazar Kapalı

Bitlis Tatvan 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı