Kardeşler oto tamir

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 15 Yorum Ekle

Kardeşler Oto Tamir

Bitlis şehrinde faaliyet gösteren Kardeşler Oto Tamir, araçlarınızın bakım ve onarım ihtiyaçlarını karşılamak için hizmet vermektedir.

Tarihçe

Kardeşler Oto Tamir, 2005 yılında kurulmuş olup, uzun yıllara dayanan tecrübesiyle müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır.

Fiyat Politikası

İşletmemiz, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak uygun fiyatlarla hizmet sunmaktadır. Fiyatlarımız, yapılan işin detaylarına ve aracın marka-modeline göre değişiklik gösterebilir.

Önemli Özellikler

  • Deneyimli ve uzman kadro
  • Kaliteli ve orijinal yedek parça kullanımı
  • Hızlı ve güvenilir hizmet
  • Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma prensibi
Kardeşler Oto Tamir, araçlarınızın bakım ve onarımı konusunda uzman ekibiyle, kaliteli hizmet sunarak müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmayı hedeflemektedir. Siz de aracınızın ihtiyaç duyduğu bakım ve onarımlar için güvenilir bir adres arıyorsanız, bizi tercih edebilirsiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez Kardeşler oto tamir Yorumlar - 1

user221118

Bitlis Kardeşler oto tamir oldukça profesyonel ve hızlı bir hizmet sunuyor. Aracımıza yapılan tamirlerde herhangi bir sorun yaşamadık ve işçilikleri oldukça kaliteliydi. Çalışanlar da son derece ilgili ve yardımseverdi. Kesinlikle tavsiye ederim.

23 Haziran 2024
Ferhat Onus

Ferhat Onus

Bilgi sahibi isletme

2022:10:22 14:52:23
Cihat Turkmenoglu

Cihat Turkmenoglu

2023:10:17 05:35:59

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Konum / İletişim :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı