MY CAR RENTAL ADANA

(0 Yorum)
0
Görüntülenme - 35 Yorum Ekle

Adana Seyhan MY CAR RENTAL ADANA Yorumlar - 0

İbrahim Demir

İbrahim Demir

Merhabalar şunu söylemeliyim ki Adana da güvenle araç kiralaya bileceğiniz tek adres My Car kiralama diyebilirim çünkü sadece araç kiralamıyorlar her türlü ellerinden gelen yardımı yapıyorlar insanlara müşteri gözüyle değilde aile gibi yaklaşiyorlar bu davranışlarında dolayı My Car kiralama şirketine çok çok teşekkür ederim.📍🚘

2022:10:12 07:11:24
Ayse fatma Demir

Ayse fatma Demir

Yurt dışından gelip ön yargıyla araba kiralayıp bizim ön yargılarınızı kırıp işini dürüst ve hakkıyla yapan My Car ailesine çok çok teşekkür ederim çok memnun kaldık araç kiralamak isteyenlere tavsiye ederim

2022:10:12 11:39:22
Ayse Sen

Ayse Sen

Hanifi bey ve ekibi çok ilgiliydi. Umduğumuzdan fazlasıni bulduk. Araç konusunda tüm beklentilerimizi karşıladılar. Ekip olarak kendilerine tşk ederiz.

2022:11:04 20:56:59
AYHAN TURGUTALP

AYHAN TURGUTALP

Verdiğiniz güven ve hizmetler için çok teşekkür ediyorum, iyiki varsınız

2023:04:08 12:06:01
altar taylanci

altar taylanci

İşini dört dörtlük yapan , güvenebileceğiniz resmi prosedürlü, aklınızda soru işareti kalmasın. İş yeri sahibi Hanifi bey her konuda yardımcı oluyor adanaya gelip araç kiralamak için başka yer aramayın derim.

2019:09:22 09:30:13

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 24 saat açık
  • Salı 24 saat açık
  • Çarşamba 24 saat açık
  • Perşembe 24 saat açık
  • Cuma 24 saat açık
  • Cumartesi 24 saat açık
  • Pazar 24 saat açık

Adana Seyhan 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı