Büryancı Vahit Usta Yeni Çarşı Şubesi

(1 Yorum)
0
Görüntülenme - 21 Yorum Ekle

Büryancı Vahit Usta Yeni Çarşı Şubesi Bitlis

Büryancı Vahit Usta Yeni Çarşı Şubesi, Bitlis şehrinde uzun yıllardır hizmet veren köklü bir işletmedir. Geleneksel yöntemlerle hazırlanan lezzetli büryan kebabıyla ünlü olan işletme, müşterilerine enfes bir deneyim sunmaktadır.

Tarihçe

Büryancı Vahit Usta, 1980 yılında aile işletmesi olarak kurulmuş ve o günden bu yana lezzetinden ödün vermeden hizmet vermeye devam etmektedir. Yılların verdiği tecrübe ve kalite anlayışıyla müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı hedeflemektedir.

Fiyat Politikası

İşletme, kaliteli malzemeler kullanarak hazırladığı yemekleri uygun fiyatlarla müşterilerine sunmaktadır. Menüdeki çeşitlilik ve lezzet göz önüne alındığında, fiyatlar oldukça makul düzeydedir.

Önemli Özellikler

  • Geleneksel yöntemlerle hazırlanan büryan kebabı
  • Taze ve kaliteli malzemelerin kullanılması
  • Temiz ve hijyenik bir ortam
  • Hızlı ve güler yüzlü hizmet
Büryancı Vahit Usta Yeni Çarşı Şubesi'ni tercih etmeniz için birçok neden bulunmaktadır. Geleneksel lezzetleri deneyimlemek, kaliteli malzemelerle hazırlanan yemeklerin tadını çıkarmak ve sıcak bir ortamda keyifli bir yemeğin tadını çıkarmak istiyorsanız, işte tam da aradığınız yerdesiniz.
Siteyi ziyaret et

Etiketler

Bitlis Merkez Büryancı Vahit Usta Yeni Çarşı Şubesi Yorumlar - 1

user220724

Bitlis Büryancı Vahit Usta Yeni Çarşı Şubesi Kafe, harika bir atmosfere sahip. Çayları ve kahveleri çok lezzetli, ayrıca tatlıları da oldukça başarılı. Personel güleryüzlü ve hızlı hizmet veriyor. Fiyatlar da oldukça makul. Kesinlikle tekrar ziyaret edeceğim bir mekan.

23 Haziran 2024
Mustafa Bakici

Mustafa Bakici

Büryanın, karışık kebabın, adana kebabının, ismini hala aklımda tutamadığım meşhur çorbasının lezzetine diyecek kelime bulamıyorum. Uzun zamandır bu lezzette bir yemek tatma imkanım olmamıştı. Ayrıca çalışan personelleride ayrıca ilgili ve güler yüzlü. Gitmek isteyenlere tavsiye ederim.

2023:07:12 13:54:43
PEHLÜL DEMİR rotasizyolum

PEHLÜL DEMİR rotasizyolum

Yediğim en iyi büryandı lezzeti yerinde bol ve uygun fiyattaydı. Zaten usta camın kenarında parçalayıp veriyor. Göz önünde olduğjndan güven verici. Hızlı servis güler yüz. Hijyenik lavabolar. Bitlis girişinde iki katlı güzel bir mekan

2023:08:21 16:59:00
Hsn Fgn

Hsn Fgn

Mekan güzel , et lezzetli ama çok pahalı , 100 gram büryan 200 TL olmamalı Bitlis te , sanki İstanbul boğazında yemek yiyoruz

2023:12:27 12:36:08
Fuat AKYOL

Fuat AKYOL

Sabahın erken saatlerinde afşor yemeğe gittim. Gayet başarılı. Ancak büryan kebabı ortalama çok iyi değil. Hem bitliste hem Siirt te çok daha iyi büryan lar yedim. Mekan güzel. Temizlik hizmet oldukça iyi. Ulaşım ve araç park yeride güzel. Fiyat performansıda iyi. Bundan iyisi can sağlığı. Mekan sahibi ve çalışanlarına çok teşekkür ederim. Sağolun.

2023:08:25 18:35:55
Serdar Yıldırım

Serdar Yıldırım

Bitliste birkaç yerde ayrı zamanlarda büryan yedim ve yedigim en lezzetli büryandı diyebilirim.sabah bir büryancıda avşor çorbası içtim çıkmama yakın baktım buzdolabından büryan çıkarıyorlar yani ısıtıp servis edecekler ama burda girişte tandır var çıkarıp çıkarıp servis ediyorlar.3 büryan 1 kola (300 tl)

2023:01:22 09:20:32

İnceleme Ekle ve Değerlendir

Bu yer için puanınız :

Mesai Saatleri :

Açık
  • Pazartesi 05:00–22:30
  • Salı 05:00–22:30
  • Çarşamba 05:00–22:30
  • Perşembe 05:00–22:30
  • Cuma 05:00–22:30
  • Cumartesi 05:00–22:30
  • Pazar 05:00–22:30

Bitlis Merkez 1 Haftalık Hava Durumu :

Öne Çıkan Şehirler

Şehirler Kataloğu

Türkiye'nin her şehrini keşfetmek için en iyi kaynak burada. Kullanıcılarımızdan ve dostlarımızdan gelen önerilerle, Türkiye'nin dört bir yanındaki şehirler hakkında en güncel bilgilere sahip olun. Her şehrin kendine özgü güzelliklerini, lezzetlerini ve sürprizlerini keşfedin. Türkiye'nin her bir şehrini daha iyi anlamak için buradayız. Planlarınızı yaparken rehberimize göz atın ve unutulmaz bir seyahat deneyimi yaşayın. Türkiye'nin çeşitliliğini ve zenginliğini keşfedin. Bize katılın ve Türkiye'nin şehirlerine dair içeriklerimizden ilham alın.

Hepsini gör
İşletme Sahibi ile Sohbet Et

rehber

Çevrimiçi Dışı